Adres en contact
Regenboogbrink 26
7325 BA Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Buro VeeTee op Groot Schuylenburg in Apeldoorn
Regenboogbrink 26

Vrije tijd

In het kort

Buro VeeTee is de afdeling binnen ’s Heeren Loo die verantwoordelijk is voor het organiseren van het vrijetijdsaanbod gedurende het hele jaar. Wij organiseren bijvoorbeeld high tea’s, smartlappenavonden en Sinterklaastintochten, maar ook een maandelijkse disco en filmavondjes.

Een greep uit onze activiteiten

Disco

Kom lekker dansen tijdens onze disco. Of je nou het liefst naar Guus Meeuwis luistert of naar One Direction, hier kun je elke maand helemaal uit je dak gaan samen met je medebewoners.

Sinterklaasintocht

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht! De Sint komt jaarlijks langs op woonzorgpark Groot Schuylenburg om een rondrit over het terrein te maken. Het Pietenorkest zorgt voor een gezellig muziekje.

Koninginnedag

Leve de koningin! Met koninginnedag hijsen we de vlag en organiseren we natuurlijk een vrijmarkt. Optredens, sport en spel, je laten schminken: niemand hoeft zich deze dag te vervelen. Zelfs een ritje in de huifkar is mogelijk.

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt Buro VeeTee op woonzorgpark Groot Schuylenburg. Het kantoor bevindt zich op het gezellige pleintje naast de brasserie een aantal dagbestedingslocaties. Groot Schuylenburg ligt op ongeveer 20 minuten lopen van een busstation, maar is ook gemakkelijk met de auto bereikbaar.

De meeste van onze activiteiten vinden plaats in het Vierhuis, het ontspanningsgebouw van ’s Heeren Loo.

Adres en contact

Regenboogbrink 28
7375 AT Apeldoorn
06 - 13 51 26 14
buroveetee@sheerenloo.nl

Neem contact op