Adres en contact
De Vlijt 6
9781 NR Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden

Cadeauwinkel Kadootje Opmaat in Bedum
De Vlijt 6a

Werk of dagbesteding Winkel

Cadeauwinkel Kadootje Opmaat is een sfeervolle dagbestedingslocatie in het centrum van Bedum. Mensen met een verstandelijke beperking maken er bijvoorbeeld cadeautjes en verrichten er diverse andere werkzaamheden.

In het kort

Klanten helpen en creatief bezig zijn? Dit kan bij cadeauwinkel Kadootje Opmaat. Wij zijn een sfeervolle en actieve dagbestedingslocatie in het centrum van Bedum. Deelnemers maken bij ons originele cadeautjes, staan achter de kassa of voeren kopieer- en inbindwerkzaamheden uit. De activiteiten stemmen we af op de interesses en mogelijkheden van de deelnemers.

Wat doen wij?

Voor al je kopieerwerk, inbinden en lamineren kun je bij ons terecht. Verenigingen en organisaties kunnen bij ons terecht voor het kopiëren van hun nieuwsbrieven en clubbladen. Je kunt de kopij digitaal aanleveren.

Verder bieden wij in onze winkel aan: kleurrijke geweven slingers, geboorteklompjes, luier- en schijt aan je leeftijd taarten, diverse producten gemaakt door onze verschillende dagbestedingsgroepen, themagerichte presentjes, accessoires voor kinderen, woonaccessoires en heerlijke honing van de imker.

Wil je meer informatie of weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Bij ons komen werken

Bij ons werken mensen met een verstandelijke beperking in 2 groepen van gemiddeld 8 cliënten. Hun leeftijd loopt uiteen. Lijkt het je leuk om mee te komen draaien? Neem dan contact met ons op. 

De werkplek

De winkel bevindt zich in Bedum en is ruim en kleurig opgezet. Naast eigen artikelen verkopen we ook producten van andere groepen van ’s Heeren Loo, Opmaat.

Locatie en bereikbaarheid

De winkel staat in het gezellige centrum van Bedum. Dus je kunt een bezoek altijd combineren met een dagje shoppen. Een bushalte is op loopafstand.

Adres

De Vlijt 6a
9781 NP Bedum
088 - 036 03 32 
opm-winkel@sheerenloo.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: 11:00 - 16:00

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op