Adres en contact
Regenboogbrink 30
7325 BA Apeldoorn
06 - 22 73 99 03 Stuur een e-mail

Cadeauwinkel LooKado in Apeldoorn
Regenboogbrink 30

Werk of dagbesteding Winkel

“Is het een cadeautje?” vraag je aan de meneer die voor je neus staat. Hij heeft net een leuk product uitgezocht in de winkel. “Ja! Mijn dochtertje is morgen jarig, ze wordt acht” vertelt hij enthousiast. “Oh wat leuk,” antwoord je, “Nou, dan zal ik eens een mooi papiertje voor haar uitzoeken”. Je zoekt een mooi pakpapier uit en twee linten: zilver en roze. Een mooie combinatie voor een meisje. Geconcentreerd pak je het cadeautje in, en ondertussen klets je soms wat met de klant. Hij rekent af, en je groet hem vrolijk: “Bedankt! Een fijne dag verder en gefeliciteerd he!”. Hij bedankt en zwaait je nog even naar je terwijl hij de winkel verlaat.Weer een tevreden klant, dat gaat lekker vandaag!

In het kort

We hebben een prachtige cadeauwinkel op Groot Schuylenburg. Als je hier werkt, verkoop je handgemaakte producten van dagbestedingen of leerwerkplekken binnen ’s Heeren Loo, maar ook van andere zorgorganisaties. Zoals mooie kaarsen, lekkere zeepjes, creatieve kaarten of rieten mandjes. Je helpt klanten bij het vinden van een leuk cadeau. Ook help je met het mooi inrichten van de winkel. Bijvoorbeeld als er weer veel nieuwe producten binnen zijn gekomen.

Trend artikelen van ‘s Heeren Loo

Je verkoopt bij LooKado handgemaakte producten van 's Heeren Loo. Je zorgt, samen met je werkbegeleider, dat de winkelschappen gevuld zijn met de nieuwste trend artikelen.

Je houdt de winkel schoon en zorgt ervoor dat de winkel mooi is ingericht. Bijvoorbeeld in de sfeer van het voorjaar, de herfst, of Kerst. Je vindt het leuk om daarover na te denken.

Cadeautjes en bestellingen

Je helpt aan de kassa en pakt cadeautjes in. Je helpt met het doen van bestellingen en maakt producten voor de winkel. Je prijst artikelen. Je staat klanten te woord en helpt ze verder. Heeft een klant een speciale wens? Dan kijk je samen met de klant wat er mogelijk is. Wil de klant bijvoorbeeld 100 zeepjes bestellen, dan zorg jij dat er een bestelling wordt gedaan. Ook kun je af en toe zelf producten maken als je dat leuk vindt. Bijvoorbeeld ansichtkaarten.

Past dit werk bij jou?

Werken bij LooKado is vast iets voor jou als je:

 • contact met klanten leuk vindt
 • creatieve ideeën hebt
 • zelfstandig kunt werken

  Wil je bij ons werken, neem dan contact op! Zie onderaan de pagina.

  Groot Schuylenburg

  LooKado ligt op het terrein van woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn, waar van alles te doen is voor mensen met een verstandelijke beperking.

  Adres, contact en openingstijden

  Regenboogbrink 22b
  7325 BA Apeldoorn
  06 - 22 73 99 03
  Copyshop.Regenboogbr.30@sheerenloo.nl
  Facebook: LooKado

  Openingstijden

  De winkel is open op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Werktijden zijn tussen 9.00 en 16.00 uur. Uiteraard kijken we samen hoe lang en wanneer jij werkt.

  Neem contact op