Adres en contact
Callantsogervaart 7
1788 PS Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Callantsogervaart 7a
Callantsogervaart

De kuikentjes zijn eindelijk geboren! Aai voorzichtig over de zachte pluizige kopjes en zie ze opgroeien tot kippen in de tijd dat jij op de boerderij verblijft. Elk seizoen is op het land wel iets anders te zien en te doen: de siertuin moet worden onderhouden en de konijnen hebben elke ochtend weer honger. Maar natuurlijk gaat de meeste aandacht uit naar jou: je begeleiders staan hier altijd voor je klaar, en daardoor is wonen op de Franciscushoeve een feestje.

In het kort

De Franciscushoeve op Callantsogervaart is een grote boerderij waar bewoners zo zelfstandig mogelijk wonen. De dagbesteding bestaat bijvoorbeeld uit het verzorgen van de dieren en het onderhoud aan de moestuin. Er is plek voor zes volwassenen met een verstandelijke beperking.

De omgeving

Vanaf de Callantsogervaart heb je een schitterend uitzicht over de weilanden. De boerderij ligt vlak achter het woonzorgpark Noorderhaven met woningen en andere faciliteiten voor cliënten van 's Heeren Loo. Je vindt er onder andere een winkel, huisarts, tandarts en manege.

In de gemeente Den Helder heeft ’s Heeren Loo ook dagbestedingslocaties. Zo is er in Julianadorp dagbesteding De Boterbloem, een textielwerkplaats waar de cliënten ook kunnen helpen in een winkel.

Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer afstand van Den Helder met zijn gezellige centrum en een schitterende haven. Vergeet vooral niet een bezoekje te brengen aan het Noordzeestrand, als je even wilt uitwaaien.

Wie wonen hier begeleid?

De bewoners van de Franciscushoeve zijn tussen de 18 en 75 jaar oud. Zij hebben een (meervoudige) verstandelijke beperking. Omdat hun beperkingen en mogelijkheden verschillen, kunnen zij elkaar goed helpen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op