Adres en contact
Callenbachstraat 13
3862 AH Nijkerk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid (zelfstandig) wonen in Nijkerk
Callenbachstraat 13

Wonen

Altijd al willen wonen in een villa met een prachtig uitzicht op het park? Met een eigen slaapkamer met badkamer helemaal voor jou alleen? Of ben je al toe aan een appartement met een eigen keuken? Samen zorgen we voor een fijne sfeer in huis. In de gezamenlijke woonkamer ontmoet je elkaar, kun je een spelletje doen of een kopje koffie drinken.

In het kort

Aan de Callenbachstraat 13 wonen 9 volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding aanwezig. ​​De begeleiders helpen je om structuur in je dag aan te brengen. Ook is er veel ruimte voor jouw wensen ​en ontwikkelmogelijkheden. Die zetten we in jouw individuele begeleidingsplan. Daarnaast kun je ook meedoen aan groepsactiviteiten en ben je welkom voor een kopje koffie. Wij zorgen niet voor jou maar met jou. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of hun werk.

Wonen in een villa

De woning is een ruime, lichte villa met een grote gezamenlijke huiskamer met keuken en met een tuin. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer met badkamer en toilet. Op de begane grond is een appartement voor een bewoner die zelfstandiger woont. Naast de villa staan 2 appartementen met een eigen keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. 

Omgeving

De villa staat in een nieuwe, rustige woonwijk in Nijkerk. Vanuit de villa kijk je uit op een prachtig park. In de wijk wonen mensen met en zonder een verstandelijke beperking als buren naast elkaar.

Het centrum van de wijk met winkels en cafetaria's is dichtbij.  Het centrum van Nijkerk is ongeveer 10 minuten fietsen. Ook hier zijn winkels, restaurants en cafetaria’s. Dagbestedingslocaties en werkvoorzieningen zijn in de buurt.

Het station van Nijkerk ligt aan de rand van het centrum en is lopend en fietsend goed te bereiken. De treinen gaan richting Zwolle en Utrecht Centraal.

Voor wie? 

De villa is voor volwassenen vanaf 18 jaar met een licht verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek. Je kunt vanuit de groepswoning doorstromen naar een appartement.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op