Praktische info
Callenbachstraat 13
3862 AH Nijkerk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid (zelfstandig) wonen in Nijkerk
Callenbachstraat 13a-b

Wonen

Wonen in Nijkerk met uitzicht op een prachtig park. Woon je liever met anderen of liever op jezelf? Het kan allebei aan de Callenbachstraat 13. Een plek waar je gezellig samen kunt eten en drinken. En een plek waar je even tot rust kunt komen in je eigen kamer of appartement. Lees verder voor meer informatie.

In het kort

Aan de Callenbachstraat 13 wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. Ook tijdens groepsactiviteiten. Daarnaast richt de begeleiding zich op individuele vragen van elke bewoner en zorgt zij voor structuur en een positieve sfeer.

Bewoners kunnen doorstromen naar een appartement waarin ze zelfstandiger leven. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of werk.

Woning

De woning is ruim en vrijstaand en heeft een grote gezamenlijke woonkamer met keuken. Hier maken de bewoners veel gebruik van. Ook beschikt de woning over een tuin. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer met een badkamer en toilet. Op de begane grond is een appartement. Naast de woning zijn nog 2 appartementen. De appartementen hebben een eigen keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer.

Omgeving

De woning staat in Nijkerk in een rustige buurt. Hier wonen mensen met en mensen zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Er is uitzicht op het park. Het centrum van Nijkerk is lopend te bereiken. In het centrum zijn voorzieningen zoals winkels, restaurants en cafetaria’s. 

Voor wie?

De woning aan de Callenbachstraat is geschikt voor mensen met een lichte verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblemen. De bewoners zijn 18 jaar en ouder.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op