Adres en contact
Cederhout 1
1787 RC Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding voor oudere mensen met een verstandelijke beperking
Cederhout 1

In het kort

Cederhout 1 is een groot activiteitencentrum. Mensen met een verstandelijke beperking binnen de doelgroep ouderen ontvangen in één van de zes lokalen belevingsgerichte activiteiten. Ook is het de (tijdelijk) uitvalsbasis van de afdelingen Vrije tijd en geestelijke verzorging. Het pand heeft een eigen gymzaal waar de afdeling PMT (Psychomotorische therapie) en bewegen ook gebruik van maken.

Omgeving

De dagbestedingslocatie staat op woonzorgpark Noorderhaven. In het gebouw is ook de afdeling geestelijke verzorging en vrije tijd en vorming gevestigd. Noorderhaven is een beschutte, groene locatie met veel voorzieningen en woningen van ’s Heeren Loo. Op het park zijn onder andere een huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

Het woonzorgpark is goed te bereiken met de bus. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder, met onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven. De zee is dichtbij.

Voor wie?

Oudere mensen met een verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op