Adres en contact
Cederhout 20
1787 RC Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Cederhout 20
Cederhout

Na een kopje koffie in de ochtend is het tijd voor dagbesteding. Vandaag ga je creatief aan de slag. Je werkt aan een grote tafel met anderen. Op de achtergrond hoor je leuke muziek. Na de dagbesteding maak je nog een korte wandeling door het woonzorgpark. Eenmaal thuis, staat het eten al op tafel. Aanschuiven maar.

In het kort

Cederhout 20 t/m 25 zijn woningen voor jongeren en ouderen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. De begeleiding zorgt voor structuur, veiligheid en sfeer. Ook besteden we veel aandacht aan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners. We werken met de methode Triple-C en het ondersteuningsprogramma Perspectief.

Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding aan huis of op een andere locatie. Ook doen we regelmatig leuke activiteiten met de groep.

Woning

De woningen hebben een gezamenlijke woonkamer met keuken. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer. De badkamers worden gedeeld.
De woningen hebben een internetaansluiting, televisie en computer.

Cederhout 24 heeft aanleunappartementen voor jongeren met een verstandelijke beperking. De appartementen hebben een eigen woonkamer, slaapkamer en badkamer.

Omgeving

De woning staat op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie met veel woningen en dagbesteding van ’s Heeren Loo. Op het park zijn een huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

Buiten het woonzorgpark heeft ’s Heeren Loo ook dagbestedingslocaties. Eén daarvan is cadeauwinkel De Boterbloem met een textielwerkplaats.

Het openbaar vervoer is goed. Vlak achter het park is een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder met zijn gezellige centrum en mooie haven.

Voor wie?

De woningen aan Cederhout 20 t/m 25 zijn voor jongeren en ouderen met een verstandelijke beperking. De leeftijd en de hulpvragen van de bewoners varieert.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op