Adres en contact
Cederhout 31
1787 RC Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Cederhout 31
Cederhout

In het kort

Een fijne sfeervolle woning tussen de bomen aan de rand van het woonzorgpark voor 7 mensen met een ernstige meervoudige beperking. Er is dagbesteding aan huis, maar bewoners kunnen ook naar dagbesteding gaan.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer. Een aantal bewoners hebben een eigen badkamer. Verder zijn er gezamenlijke badkamers. De woning heeft een internetaansluiting, een televisie en computer.

Omgeving

De woning staat op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie met veel woningen en dagbesteding van ’s Heeren Loo. Op het park zijn een huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

Buiten het woonzorgpark heeft ’s Heeren Loo ook dagbestedingslocaties. Eén daarvan is cadeauwinkel De Boterbloem met een textielwerkplaats.

Het openbaar vervoer is goed. Vlak achter het park is een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder met zijn gezellige centrum en mooie haven.

Voor wie?

De woningen zijn bestemd voor jongeren en ouderen met een verstandelijke beperking. De hulpvragen liggen uiteen. Een aantal bewoners heeft een ernstige meervoudige beperking. Ook komt moeilijk verstaanbaar gedrag voor.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op