Adres en contact
Cederhout 43
1787 RC Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Cederhout 43
Cederhout

Hè hè, even uitrusten. Je doet je jas uit en hangt hem op de kapstok. Net ben je even uitgewaaid tijdens een wandeling, heerlijk. Na het eten kijken jullie met de groep Boer zoekt Vrouw: altijd leuk om te zien, met die verliefde boeren.Wil jij wonen middenin de natuur, maar wel met het gezelschap van huisgenoten? Dan zit je op Cederhout op de goede plek! Wat je doet, bepaal je zelf. Even naar buiten, lekker zonnen in de achtertuin, een praatje maken met de buren of wat lezen of tv kijken op je kamer.

In het kort

De woning Cederhout 41 staat op het woonzorgpark Noorderhaven. In de woning is 24 uur begeleiding. Rust en regelmaat zijn erg belangrijk. Zo eten en drinken bewoners elke avond op vaste tijden samen. Overdag gaan ze naar dagbesteding De Boterbloem.

Woning/gebouw

Cederhout 41 is een ruime woning waar het je aan niets ontbreekt. Iedereen heeft een slaapkamer voor zichzelf, de 3 badkamers deel je met je medebewoners. Er is een gezellige gemeenschappelijke woonkamer en een zonnige achtertuin. In de woonkamer is een vaste internetaansluiting en televisie. Op de kamers is aansluiting voor internet en televisie beschikbaar.

Omgeving

Cederhout 41 staat op het woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een beschutte locatie van ’s Heeren Loo met veel groen en weinig verkeer. Op het terrein vind je onder andere een winkel, huisarts, tandarts en manege. Wil je graag naar de sterren kijken? Dan kun je ’s avonds een kijkje komen nemen op de nabijgelegen sterrenwacht.

In de gemeente Den Helder heeft ’s Heeren Loo verschillende dagbestedingslocaties. Bijvoorbeeld dagbesteding De Boterbloem, een textielwerkplaats in Julianadorp. Hier kun je ook helpen in de winkel.

De omgeving heeft uitstekende voorzieningen voor openbaar vervoer. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer afstand van Den Helder, waar je onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven vindt.

Wie wonen hier beschermd?

De groepswoning op Cederhout 41 is bedoeld voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er wonen zowel mannen als vrouwen. Alle bewoners zijn volledig mobiel, daarom zijn er geen tilliften.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op