Adres en contact
Celestinelaan 3 t/m 43
6651 TD Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid zelfstandig wonen in Druten
Celestinelaan 3 t/m 43

Wonen

Je eigen appartement. Hier droom je al jaren van. Nu is het eindelijk zover. Je hebt al huisgenoten gesproken. Ze zijn vriendelijk en helpen je graag op weg. De begeleiding kun je altijd om hulp vragen. Vanmiddag ga je het centrum verkennen met een van de begeleiders. Je hebt al gehoord dat er leuke cafetaria’s en winkels zijn. Je bent benieuwd wat je allemaal tegenkomt.

In het kort

In de woningen aan de Celestinelaan wonen volwassenen met een lichte tot een matige verstandelijke beperking. Alle bewoners hebben werk en/of dagbesteding. Je woont zelfstandig en redt jezelf. Maar als je ondersteuning nodig hebt, kun je de begeleiders vragen je te helpen. Door de onderlinge verschillen in leeftijd, sekse en problematiek is de groepssamenstelling van de bewoners heel divers.

Gebouw

De 20 ruime appartementen zijn verdeeld over 3 verdiepingen en hebben allemaal een eigen douche, toilet en keuken. Verder is er een gezamenlijke woonkamer. Hier drinken de bewoners regelmatig koffie of een wijntje met elkaar. Wil je graag samenwonen met iemand die ook een WLZ-indicatie heeft, dan is dit ook mogelijk.

Omgeving

De woningen aan de Celestinelaan liggen midden in de woonwijk, op locatie Boldershof in Druten. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. In de buurt zijn werk- en dagbestedinglocaties. In Druten is veel te beleven. Je vindt er onder andere een park, tandarts, dokter, supermarkt en kerk. Ook zijn er clubjes waar je kunt koken, wandelen en cursussen kunt volgen. Verder vind je in de wijk een kinderboerderij, gymzaal en zwembad. In de evenementenhal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Voor een hapje eten of lekker winkelen, kun je terecht bij restaurants en winkels. Daarnaast ligt de woonwijk aan rivier de Waal met prachtige moerasachtig stukken, waar je heerlijk kunt wandelen.

Begeleiding

Op de Celestinelaan begeleiden we je gericht op jou als persoon. Je geeft daarbij zelf aan wat je wilt leren. Uitgangspunt is dat je de regie over je eigen leven behoudt. Wij houden rekening met eventuele beperkingen en onmogelijkheden en ondersteunen bij zorgvragen. Dit doen we in overleg met jou en eventueel je verwanten/mentor/bewindvoerder.

Bereikbaarheid

Het centrum van Druten is in 10 minuten lopen te bereiken. Hier heb je bushaltes met bussen naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Voor wie

De appartementen zijn geschikt voor mensen met een lichte verstandelijke beperking, die een grote mate van zelfredzaamheid hebben. We ondersteunen hen afhankelijk van wat zij nodig hebben.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op