Adres en contact
Chico Mendesring 258
3315 NN Dordrecht
Contact opnemen Direct aanmelden

Chico Mendesring 258
Chico Mendesring

Vandaag gaan jullie met de hele groep een taart bakken, want één van je huisgenoten is jarig. Het moet natuurlijk wel een verrassing blijven, dus jullie zijn al vroeg begonnen. Eieren, meel, chocoladetopping… Het is een gezellige boel in de keuken.

Natuurlijk is het niet elke dag feest, want soms zijn er ook weleens moeilijke momenten. Dan mis je je familie even, of je beste vriend. Gelukkig weet je dat ook jij dan op je begeleiding en je huisgenoten kan rekenen!

In het kort

Chico Mendesring 258 is een groepswoning voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking. Wij helpen hen hier om zo zelfstandig mogelijk te worden, met als uiteindelijke doel zelfstandig wonen. Daarbij maken we gebruik van de behandelmethode Op Eigen Benen. In totaal is er ruimte voor vijf bewoners. De begeleiding is niet 24 uur per dag fysiek aanwezig, maar is altijd bereikbaar.

De woning

Chico Mendesring 258 is een gezellig rijtjeshuis midden in een woonwijk. Je hebt hier je eigen slaapkamer. De badkamer deel je met je vier huisgenoten. Verder kun je gebruik maken van de gedeelde keuken en woonkamer. Leuk om een keer samen te eten of een spelletje te spelen met je huisgenoten dus! In dezelfde straat vind je nog twee andere groepswoningen voor jongeren van ’s Heeren Loo.

Omgeving

De woning ligt in een gezellige buitenwijk in Dordrecht.

Er is een bushalte op loopafstand. Met het openbaar vervoer ben je in 25 minuten in het levendige centrum. Hier is genoeg vermaak voor jou en je huisgenoten: maak een wandeling, drink een kop koffie of ga uit eten in één van de vele gezellige restaurants.

Verder is het prachtige Nationaal Park De Biesbosch te vinden aan de rand van de woonwijk. Dit gebied is zeer geschikt voor wandelingen!

Voor wie?

Op deze groepswoning is plaats voor vijf jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Zij hebben de leeftijd van 18 t/m 25 jaar.

Wil jij graag begeleid wonen, met uitzicht op volledige zelfstandigheid? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op