Adres en contact
Chico Mendesring 411
3315 WP Dordrecht
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen voor jongeren in Dordrecht
Chico Mendesring 411

Wonen

Je begint je dag vandaag met een kop koffie. Die heb je even nodig om op gang te komen, maar daarna zit je vol energie. Gelukkig kun je die kwijt op bijvoorbeeld de dagbesteding. Creatief bezig zijn met je huisgenoten vind je altijd gezellig. En als je een keer liever een actievere dag hebt, kun je er natuurlijk altijd op uit gaan naar het centrum van Dordrecht. Jij voelt je hier helemaal thuis!

In het kort

Chico Mendesring 411 is een groepswoning voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking. Wij helpen hen hier zo zelfstandig mogelijk te worden. Daarbij maken we gebruik van de behandelmethode Op Eigen Benen. In totaal is er ruimte voor vier bewoners. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

De woning

Chico Mendesring 411 is een gezellig rijtjeshuis midden in een woonwijk. Je hebt hier je eigen slaapkamer. De badkamer deel je met je huisgenoten. Verder kun je gebruik maken van de gezamenlijk keuken en woonkamer. Leuk om een keer samen te eten of een spelletje te spelen met je huisgenoten dus! 

Omgeving

De woning is gelegen in een gezellige buitenwijk in Dordrecht.

Er is een bushalte op loopafstand. Met het openbaar vervoer ben je in 25 minuten in het levendige centrum. Hier is genoeg vermaak voor jou en je huisgenoten: maak een wandeling, drink een kop koffie of ga uit eten in één van de vele gezellige restaurants. 

Verder is het prachtige Nationaal Park De Biesbosch te vinden aan de rand van de woonwijk. Dit gebied is ook zeer geschikt voor wandelingen! 

Voor wie?

Op deze groepswoning is plaats voor vier jongeren/jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Zij hebben de leeftijd van 18 t/m 25 jaar. 

Wil je graag deel uitmaken van deze gezellige groep? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op