Adres en contact
Chico Mendesring 413-415
3315 WP Dordrecht
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in een groepswoning voor jongvolwassenen in Dordrecht
Chico Mendesring 413-415

Wonen

In het kort

Chico Mendesring 413-415 is een groepswoning voor jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Wij helpen hen hier bij het afbouwen van de behandeling. Zo kunnen zij zo zelfstandig mogelijk worden. We maken gebruik van de behandelmethode Op Eigen Benen. Daarnaast gaan we uit van de methode Competentiegericht Werken. Hierbij staan de krachten en wensen van de jongeren centraal. 

In totaal is er ruimte voor acht bewoners. De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig.

De woning

Chico Mendesring 413-415 is een gezellig rijtjeshuis midden in een woonwijk. Je hebt hier je eigen slaapkamer. De badkamer deel je met je vier huisgenoten. Verder kun je gebruik maken van de gedeelde keuken en woonkamer. Leuk om een keer samen te eten of een spelletje te spelen met je huisgenoten dus! In dezelfde straat vind je nog twee andere groepswoningen voor jongeren van ’s Heeren Loo.

Omgeving

De woning ligt in een gezellige buitenwijk in Dordrecht.

Er is een bushalte op loopafstand. Met het openbaar vervoer ben je in 25 minuten in het levendige centrum. Hier is genoeg vermaak voor jou en je huisgenoten: maak een wandeling, drink een kop koffie of ga uit eten in één van de vele gezellige restaurants. 

Verder is het prachtige Nationaal Park De Biesbosch te vinden aan de rand van de woonwijk. Dit gebied is zeer geschikt voor wandelingen! 

Voor wie?

Op deze groepswoning is plaats voor acht jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Zij hebben de leeftijd van 18 t/m 23 jaar. 

Denk je dat jij binnen deze groep past? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op