Adres en contact
Chopindreef 73
3845 BB Harderwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Chopindreef 73*
Chopindreef

Vanuit je eigen appartement loop je naar beneden. Daar is een gezamenlijke ruimte. 's Morgens kan je hier een bakje koffie doen voordat je naar je werk of dagbesteding gaat. Vaak zitten er meer bewoners waarmee je de dag door kan praten. Ook op andere delen van de dag kun je hier de begeleiding opzoeken. Om te kletsen of om een contactmoment in te plannen op je appartement.

In het kort

Aan de Chopindreef 67 t/m 77 zijn zes appartementen gevestigd. De appartementen zijn voor mensen met een verstandelijke beperking die onder begeleiding wonen. Er wordt 24 uur per dag intensieve zorg en begeleiding geboden. Het kantoor van de begeleiding bevindt zich in hetzelfde gebouw. Overdag gaan de meeste bewoners naar een vorm van dagbesteding

De appartementen

De bewoners hebben allemaal een eigen appartement. Elk appartement beschikt over een eigen voordeur, een woonkamer met open keuken, een aparte slaapkamer en een badkamer. Op de begane grond van het complex zit een gezamenlijke ruimte. Hier wordt regelmatig met elkaar koffie gedronken. Verder bevindt zich op de begane grond een kantoor met slaapkamer voor de begeleiding.

Omgeving

De appartementen zijn gevestigd in de woonwijk Drielanden in Harderwijk. Hier wonen mensen met en mensen zonder een beperking als buren naast elkaar. Dichtbij de appartementen bevindt zich het medisch centrum van Drielanden. Verder zit op loopafstand een winkelcentrum. Hier vind je onder andere supermarkten, diverse winkels en een kapper. Ook is het muziekpark op loopafstand te bereiken.

Het Veluwemeer en de Veluwse bossen zijn goed te bereiken met de fiets en de auto. Daarnaast sta je binnen 15 minuten fietsen in het centrum van Harderwijk. Hier vind je ook verschillende voorzieningen zoals winkels, cafetaria’s en restaurants.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Om de hoek van het appartement is een bushalte. Deze bus gaat onder andere richting Amersfoort. Verder is het treinstation van Harderwijk ongeveer 10 minuten fietsen. Er rijdt een intercity en een sprinter richting Zwolle en Utrecht Centraal.

Voor wie?

De appartementen zijn geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar met een verstandelijke beperking en een (intensieve) zorgvraag. Een aantal bewoners zijn volledig afhankelijk van intensieve zorg, verpleging en begeleiding.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op