Adres en contact
Regenboogbrink 30
7325 BA Apeldoorn
06 - 51 24 20 71 Stuur een e-mail

Copyshop in Apeldoorn
Regenboogbrink 30

Werk of dagbesteding

Jij bent een echte pietje-precies en heel creatief. Je ziet het meteen als een poster of een folder niet mooi is, en wat jij anders zou doen. Je vindt het dan ook het leukst om zelf posters of flyers te maken op de computer. Zodra er iets te ontwerpen valt, ga jij hier vol overgave mee bezig. Je bent dan helemaal geconcentreerd op je werk. Je maakt de mooiste dingen. Je gaat binnenkort je examen doen als aankomend grafisch vormgever. Daar kijk je erg naar uit, misschien kun je daarna wel een echte opleiding gaan doen!

Maar nu eerst tijd voor de lunch, even bijpraten met je collega’s. Ze hebben weer allerlei verhalen en jullie lachen heel wat af. In de middag ga je nog even in de werkruimte aan de slag, om even wat meer met je handen bezig te zijn. En het is ook wel zo gezellig.

In het kort

In de Copyshop leer je omgaan met apparatuur. Alles draait hier om documenten mooi opmaken, printen en afwerken. Ook leer je hoe je klanten helpt aan de balie. Een mooie leer-werkplek dus! Samen met je collega’s maak je clubbladen en maandbladen, jaarverslagen, folders en posters. Klanten kunnen hier ook kantoorartikelen bestellen en papier kopen. Je kunt hier trainingen en opleidingen volgen. Bijvoorbeeld de opleiding tot Aankomend Grafisch Vormgever. Je ontvangt dan een echt diploma.

Posters maken of lamineren

Je gaat hier met allerlei klussen aan de slag die te maken hebben met papier. Zoals: 

  • opmaken en vormgeven met een computerprogramma (bijvoorbeeld flyers, uitnodigingen, posters, bladen, kaarten)
  • printopdrachten en kopieeropdrachten uitvoeren
  • nieten, snijden, vouwen, lamineren, inbinden
  • kantoorartikelen bestellen (bij een leverancier) en verspreiden bij woningen en dagbestedingen
  • mailings versturen

Lamineren en ontwerpen

Als je gaat nieten, snijden, vouwen en lamineren ga je in de werkruimte aan de slag. Voor het ontwerpen is er een computerruimte. Klanten kunnen ook kantoorartikelen kopen. In het magazijn staat de voorraad kantoorartikelen zoals agenda’s, notitieblokjes, printpapier.

Past dit werk bij mij?

Werken in de Copyshop past bij jou als je:

  • zelfstandig kunt werken
  • contact met klanten leuk vindt
  • nauwkeurig werkt
  • in een team werken leuk vindt

Lijkt het je leuk om bij de Copyshop aan de slag te gaan? Neem dan eens contact op! Zie onderaan de pagina.

Groot Schuylenburg

De Copyshop vind je op De Brink op het woonzorgpark Groot Schuylenburg van 's Heeren Loo. Hier is van alles te doen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Adres, contact en openingstijden

De Copyshop
Regenboogbrink 30
7325 BA Apeldoorn
06 51 24 20 71

Openingstijden

Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Uiteraard kijken we samen wat jouw werktijden worden.

Neem contact op