Adres en contact
Dr. den Uijlpark 46
6716 ES Ede
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagactiviteiten centrum in de Rietkampen Ede
Dr. den Uijlpark 46

Werk of dagbesteding

Je loopt via de schuifdeuren je werkplek binnen en wordt meteen omringt door kaarsen en andere producten die wij zelf maken. Als je verder loopt dan kom je in de grote centrale hal, waar je vanmiddag een gezamenlijke activiteit hebt. De rest van de dag zit je in je eigen lokaal. Daar ga je gezellig met je collega’s aan het werk.

In het kort

Op Dac Rietkampen werken 60 cliënten met een lichte tot ernstige verstandelijke (meervoudige) beperking in 5 groepen. Je werkt op je eigen werkplek. We kijken naar wat je kunt en leuk vindt. Zo kun je kaarsen maken bij Vetlicht. Bij Eco maken we eco-vriendelijke producten, zoals wasbaar keukenpapier en herbruikbare koffiefilters. In De Keuken kun je lekkernijen maken. Ben je al iets ouder? Dan kun je aan de slag bij De Parel. Bovendien hebben we nog een kleinschalig huiskamerproject. Zo is er voor iedereen een passende groep, waar je op je eigen tempo aan het werk kunt. De mooie producten, die we samen maken, verkopen we.

Omgeving

Dac Rietkampen staat in de groene woonwijk De Rietkampen in Ede. We hebben goed contact met onze buurtbewoners. Rond de centrale hal bevinden zich de lokalen van de groepen Eco, Vetlicht, De Parel en De Keuken. Het pand is gelijkvloers en geschikt voor rolstoelen. We hebben een mooie tuin en we wandelen en fietsen dagelijks met elkaar.

Voor wie?

De werklocatie Dac Rietkampen is geschikt voor volwassenen met een lichte tot ernstige verstandelijke (meervoudige) beperking. Daarnaast kunnen leerlingen van het voortgezet speciaal onderwijs bij ons terecht.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op