Adres en contact
Hazenpad 11
6733 SE Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagactiviteitencentrum Doedac
Hazenpad 11

Werk of dagbesteding

Yes, je mag vandaag weer naar het dagactiviteitencentrum Doedac! Wat zal je vandaag gaan beleven en ontdekken? Van muziek luisteren tot aan snoezelen. Van het maken van soep tot aan het bakken van cupcakes. De activiteiten zijn erg divers. Daarom is er altijd wel een groep die bij jou past!

In het kort

Doedac is een dagactiviteitencentrum gevestigd in Wekerom met 12 activiteitengroepen. Bij Doedac kun je werken binnen verschillende sectoren: Groen&Dier, Productie, Creatief en Facilitair & Logistiek. Daarnaast zijn er groepen speciaal voor ouder wordende cliënten. Mensen van verschillende niveaus en leeftijden kunnen bij ons terecht voor dagbesteding.

Gebouw Doedac

Doedac is gevestigd in een groot gebouw. In het gebouw bevindt zich het dagcentrum en een winkel. De winkel is onderdeel van Doedac. Er zijn verschillende ruimtes waar groepen in werken. Daarnaast is er ook een snoezelruimte, een postkamer en een kantoor. Alle groepen zijn gelegen op de begane grond. Het gebouw heeft verschillende tuinen tot zijn beschikking. De tuinen en het gebouw zijn goed toegankelijk voor mindervaliden.

Omgeving

Doedac is gevestigd op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. Op dit woonzorgpark wonen mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn veel voorzieningen zoals een kinderboerderij, een openluchttheater, een sporthal en een winkel. Ook zijn er naast Doedac meer dagbestedingslocaties. De omgeving (De Veluwe) is bosrijk en rustig.


Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de Linnenkamer. Binnen het woonzorgpark zijn alle voorzieningen ook op loopafstand te bereiken.

Voor wie? 

Doedac is voor mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn speciaal groepen voor slechtzienden/blinden, ernstig meervoudig beperkten en mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op