Dagbehandeling Ede voor jongeren met gedragsproblemen
Horalaan 3

Behandelen

Beleven, ontdekken en leren. Ontwikkeling staat bij ons op de eerste plaats. Samen met een team van specialisten streven wij naar de beste zorg voor ieder individu!

In het kort

Aan de Horalaan 3 in Ede bevindt zich het dagbehandelingscentrum van Ede. Hier kunnen kinderen en jongeren met ontwikkelings- en gedragsproblemen terecht. Er wordt ambulante hulp verleend door professionals. De contactmomenten worden in overleg afgesproken en variëren van een tot vijf keer in de week. De ouders worden actief betrokken bij de behandeling. Er zijn verschillende groepen.

Adres en contact
Horalaan 3
6717LX Ede
Contact opnemen Direct aanmelden

De groepen

Kinderdagcentrum Dikkie Dik

Dikkie Dik is geschikt voor kinderen met opvallend gedrag en/of een ontwikkelingsachterstand. Er vindt eerst een observatie plaats. Daarna wordt er een passende behandeling gekozen. Dit doen wij in overleg met de ouders en met specialisten. In het team zitten onder andere gedragskundigen en een logopedist. 

Speelleergroep Puk

Speelleergroep Puk is voor kinderen van 2 t/m 5 jaar met een achterstand in taal, spreken, woordenschat en/of luisteren. In deze groep leren kinderen en jongeren de luistervaardigheid en woordenschat te verbeteren. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan emotionele en motorische ontwikkeling en de rekenvaardigheid.

Naschoolse dagbehandeling de Koers

Kinderen en jongeren leren bij dagbehandeling De Koers hun vaardigheden te versterken. Er wordt gewerkt met een individueel plan. Ook wordt er aandacht besteed aan het maken van contact en het uiten van de gevoelens. De Koers is voor kinderen en jongeren tussen de 6 en 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. Veelal in combinatie met autisme, hechtingsproblematiek en/of ADHD. 

Lokalen en snoezelruimte

Het gebouw is gelijkvloers en heeft een ruime open hal. Er zijn zes lokalen, een snoezelruimte en een gymzaal. Het gebouw is toegankelijk voor mindervaliden. Bij het gebouw zit een grote tuin met veel (aangepaste) speeltoestellen en een zwembad.

De meeste behandelingen worden aan huis gegeven.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op