Adres en contact
Voorwaarts 450
7321 MG Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding Vakgroep Ambachten locatie WSV
Voorwaarts 450

Werk of dagbesteding

Vandaag begin je voor het eerst bij Vakgroep Ambachten. Je hebt afgelopen week de gezellige sfeer al mogen proeven. Je collega’s groeten je en je krijgt meteen je eerste klus. Je mag aangeven wat je leuk vindt om te doen. Op naar een leuke werkdag!

In het kort

Aan de Voorwaarts 450 is Vakgroep Ambachten locatie WSV gevestigd. Deze vakgroep is een mooie werkplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Iedereen doet wat hij kan en graag wil. De begeleiding helpt je als dat nodig is. De begeleiding zorgt ook voor duidelijkheid en structuur.

De locatie

WSV is een voetbalvereniging met dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Dagelijks is er begeleiding aanwezig. Er zijn uiteenlopende klusjes , zoals schoonmaken en werken met de bladblazer. 

Omgeving

De voetbalvereniging is gevestigd in de rustige wijk de Maten in Apeldoorn. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. Winkels en cafetaria’s van de Eglantier en het Matenpark liggen op loopafstand. De vereniging is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Dagje uit

Leuke dagjes uit in Apeldoorn zijn de Apenheul of de Veluwe. Lekker wandelen, fietsen of aapjes kijken. Ook het centrum van Apeldoorn is een bezoekje waard. Hier zijn veel winkeltjes, cafetaria’s en restaurants.

Voor wie?

Dagelijks gaan 8 jongeren met een (lichte) verstandelijke beperking hier aan de slag.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op