Adres en contact
Zuiderzeeboulevard 22
3841 WB Harderwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding bij Dolfinarium
Zuiderzeeboulevard 22

Werk of dagbesteding Restaurant

Gek op dieren? Altijd al met dolfijnen willen werken? Dan zit je bij het Dolfinarium op de juiste plek! Er zijn genoeg werkzaamheden te doen. Bij ons verveel je je nooit. Samen met een team ga jij aan de slag op het park, in een winkel of in de personeelskantine. Je leert verschillende vaardigheden en je leert samen te werken. Wij zijn natuurlijk hartstikke blij met jou en doen er alles aan om jou met plezier naar je werk te laten gaan!

In het kort

Bij het Dolfinarium hebben mensen met een verstandelijke beperking diverse mogelijkheden. Je kunt op verschillende plekken werken. We runnen onder andere met elkaar de personeelskantine op het Dolfinarium. Daarnaast zorgen we dat het park er netjes uitziet. Ook is er de mogelijkheid om in de horeca of één van de winkeltjes te werken. Deze werkzaamheden worden ondersteund door een jobcoach. Werken bij het Dolfinarium betekent gezelligheid en ontwikkeling. Je leert diverse vaardigheden en je leert samen te werken met collega’s.

Aan de boulevard van Harderwijk

Het Dolfinarium is gevestigd aan de boulevard van Harderwijk, dichtbij het centrum. Vanaf het centrum is het nog geen vijf minuten fietsen. Vanaf het station is het Dolfinarium goed te bereiken met bussen of een OV-fiets.

Werken op een spetterende plek

Heb je een verstandelijke beperking en vind je het leuk om te werken op een spetterende plek met dolfijnen? Dan is werken bij het Dolfinarium misschien wel iets voor jou! Om te kunnen werken bij het dolfinarium heb je een indicatie nodig. Heb je nog geen (passende) indicatie? Dan helpen wij je graag.

Openingstijden

De dagbesteding bij Dolfinarium is het hele jaar door geopend.

Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 15:00 uur.

Adres en contact

Dolfinarium
Zuiderzeeboulevard 22
3841 WB Harderwijk

Telefoonnummer Dagbesteding Dolfinarium: 06-22 82 74 34

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op