Adres en contact
IJsselmeerstraat 4
1784 MA Den Helder
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding Helder Zicht
IJsselmeerstraat 2

Werk of dagbesteding

Je stapt op de fiets en vertrekt richting het verzorgingstehuis de Lichtboei. Hier werk jij een aantal dagen per week. Je hebt leuk contact met je collega’s en met de mensen die er wonen. Je houdt daarnaast ook erg van creativiteit. Dat komt goed uit, want daar wordt bij dagbestedingslocatie Helder Zicht veel aandacht aan besteed!

In het kort

Aan de IJsselmeerstraat 2 in Den Helder is het verzorgingstehuis de Lichtboei gevestigd. Dit is een unieke locatie waar mensen met een verstandelijke beperking verschillende werkzaamheden verrichten. De medewerkers brengen post rond, schenken koffie en vouwen de was. Daarnaast werken de medewerkers aan diverse producten van onder andere papier en hout. Genoeg te doen dus!

Verzorgingstehuis in Den Helder

Het verzorgingstehuis is gevestigd in de wijk Nieuw Den Helder. Hier wonen mensen met en zonder een verstandelijke beperking als buren naast elkaar.

De wijk biedt verschillende voorzieningen, zoals supermarkten, bushaltes, winkels en cafetaria’s. Vanaf het centrum van Den Helder is het ongeveer 10 minuten fietsen naar de locatie. Met het ov ben je er in 20 minuten.

Daarnaast ligt de woonwijk bij de duinen en ben je binnen enkele minuten bij het strand. Ook zijn er veel groenvoorzieningen in de buurt zoals het Rehorstpark en het Nollenlandschap.

Afwisselende dagbesteding

De dagbestedingslocatie is voor mensen met een verstandelijke beperking die het leuk vinden om creatief aan de slag te gaan en in contact te zijn met anderen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op