Dagbesteding Wittesteijn in Emmeloord
Revelsant 82

Werk of dagbesteding

’s Morgens een lekker kopje koffie drinken en gezellig kletsen. Een wandelingetje maken voor een boodschapje. Helpen met de afwas of samen een spelletje spelen. Dat is wat je bij dagbesteding Wittesteijn kan doen. Maar er is nog veel meer. Bij dagbesteding Wittesteijn kun je diverse schoonmaaktaken doen, bijvoorbeeld linnen vouwen en rondbrengen en andere werkzaamheden in en rond het gebouw. Of je kunt buiten in de kas helpen. Er is voor verschillende wensen een plek. Je kan bij ons veel samen met de bewoners doen, maar ook veel zonder in contact te zijn met de bewoners. Hierdoor is onze dagbesteding geschikt voor een zeer uiteenlopende doelgroep. Samen kunnen we bespreken welke werkzaamheden je bij ons kunt doen. We kijken dan welke mogelijkheden er voor je zijn.

In het kort

In verzorgingshuis Wittesteijn wonen senioren in interne appartementen. Samen gaan wij de bewoners helpen. Er is veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en wensen. We kijken samen naar wat jij graag wil leren. En we kijken naar hoe we jou hierin het beste kunnen ondersteunen en begeleiden. Je krijgt je eigen persoonlijk plan en een vaste persoonlijk begeleider.

Adres en contact
Revelsant 82
8303ZD Emmeloord
Contact opnemen Direct aanmelden

Voor wie? 

We zijn een nieuwe maatschappelijke dagbesteding in verzorgingshuis Wittesteijn in Emmeloord. Een dagbesteding voor mensen, door mensen. Kortom onze medewerkers zijn ook zorgverleners, hoe leuk is dat! Onze medewerkers helpen in de zorg waar nodig, en ondersteunen bij verschillende activiteiten.

Op maandag, dinsdag en donderdag is de dagbestedingslocatie geopend. Je wordt begeleid door begeleiders van ’s Heeren Loo. Je hebt een indicatie dagbesteding nodig om bij ons aan de slag te kunnen, daarnaast ben je als vrijwilliger of als stagiaire ook van harte welkom.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op