Adres en contact
Boerhaavelaan 29
4002 WB Tiel
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagcentrum De Batouwe in Tiel
Boerhaavelaan 29

Werk of dagbesteding

Vol enthousiasme loop jij naar het station. Vandaag is weer een dag dat jij mag laten zien hoeveel passie je hebt voor je werk. Wat het voor jou betekent en wat je voor anderen kunt betekenen. Vandaag heb je toevallig ook nog iets te vieren, je bent jarig! Je hebt al een heerlijke traktatie voorbereid die je uit gaat delen op je werk en bent benieuwd wat voor reacties je krijgt.

Gisteren heb je het gezellig gevierd met je familie die op bezoek kwam bij jou thuis. Vanavond komen er nog wat vrienden langs. Maar eerst een werkdag! De trein is er, je stapt in. Het is best druk, want er gaan meer mensen naar hun werk toe. Gelukkig duurt de reis niet zo lang en ben je voor je het weet bij je werk aangekomen. Een collega loopt enthousiast naar buiten en feliciteert je. Dat is de eerste van vandaag! Leuk! Eenmaal binnen wordt er ook nog eens voor je gezongen, waar je stiekem al op hoopte. De sfeer zit er meteen in!

In het kort

Aan de Boerhaavelaan 29 zit dagcentrum ‘de Batouwe’. Dit dagcentrum is er voor volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking die graag de handen uit de mouwen willen steken en aan het werk willen.  Wat kun je precies doen bij ons? Er is van alles mogelijk! Zo kun je met hout of keramiek aan de slag, maar kun je ook in de tuin gaan werken of iets met montage gaan doen. 

Samen met de begeleiders kijken we wat jij het leukste vindt en wat goed bij jou past. De begeleiders helpen je daarnaast met je dagelijkse werkzaamheden. Uiteindelijk is ons doel om jou vaardigheden bij te leren zodat je eventueel door kunt stromen naar de arbeidsmarkt.

Het gebouw

Het gebouw is gelijkvloers en kent verschillende lokalen. In elk lokaal zijn groepen aan het werk op een bepaald werkgebied. Je kunt bijvoorbeeld in de productie gaan werken of je kunt iets creatiefs gaan doen. Er is een grote keuken aanwezig met een kantine waar gezamenlijk gegeten wordt. Om het gebouw heen bevindt zich een tuin waar ook in gewerkt wordt.
Dagelijks is de Batouwe geopend van 9.00 tot 16.00 uur, met uitzondering van het weekend (zaterdag en zondag).

Omgeving

De Batouwe is gevestigd in Tiel, vlakbij het ziekenhuis en het treinstation. Met het openbaar vervoer is het centrum dus makkelijk te bereiken. In de buurt zit onder andere een grote kringloopwinkel en een Albert Heijn. Met vijf minuten lopen sta je midden in het centrum van Tiel.

Voor wie?

Het dagcentrum is geschikt voor mensen vanaf 18 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking en/of aangeboren hersenletsel. Er wordt veel begeleiding geboden waarbij eigen regie belangrijk is.

Dagcentrum De Batouwe

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op