De Boterbloem in Anna Paulowna
Stationsweg 18

Werk of dagbesteding Restaurant Winkel

“Eén cappuccino graag!” Een wat oudere man met een vriendelijk gezicht kijkt je aan. Hij kijkt vlug op zijn horloge, misschien dat zijn trein wel zo vertrekt. Je gaat snel aan de slag, en al snel krijgt de man zijn beloofde koffie. “Wilt u er nog wat lekkers bij?” vraag je. ”Nou, wat kost zo’n gevulde koek?”, hij kijkt naar het rekje met de geurige, vettige koeken. “Eén vijftig!” roep je opgewekt. “Nou doe die er maar bij dan!” antwoordt de man. “Oké, dat is dan vier euro alstublieft.”
Mensen helpen is best leuk! Daarom heb je er ook voor gekozen om bij dagbesteding De Boterbloem te gaan werken. De ene keer schenk je koffie in, en de andere keer mag je sieraden of sleutelhangers maken. Je maakt het liefst armbandjes. Je hebt ook altijd een paar zelfgemaakte armbandjes om.

In het kort

Samen met je begeleiders en collega’s run je het restaurant op het station. Je maakt het treinreizigers naar hun zin met warme en koude dranken en lekkers. Ook verkopen jullie handgemaakte producten in de cadeauwinkel De Boterbloem. Producten met een eigen label: ’s Heeren Loo Handgemaakt. Tussen 09.00 tot 16.00 uur kun je diverse werkzaamheden doen. Bijvoorbeeld ansichtkaarten, sleutelhangers en sieraden maken van kralen en papier. Daarnaast houden jullie het stationsgebouw en het gebied eromheen schoon. Ook vullen jullie de automaten bij.

Adres en contact
Stationsweg 18
1761 EB Anna Paulowna
Contact opnemen Direct aanmelden

De stationsrestauratie

In de stationsrestauratie is een wachtruimte voor treinreizigers, een cadeauwinkel en een dagbestedingsruimte met balie. In de wachtruimte staat een koffie-, thee- en frisdrankautomaat en buiten staat een snoepautomaat. De restauratie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Locatie

De restauratie staat – zoals de naam al aangeeft – op het perron van NS station van Anna Paulowna. Dagelijks stappen er vele mensen in en uit de trein.

Voor wie

De werkzaamheden op de stationsrestauratie zijn geschikt voor jongeren en volwassenen met een (lichte) verstandelijke beperking. De begeleiders zoeken actief naar werkzaamheden die passen bij een cliënt. Cliënten krijgen extra begeleiding bij het aanleren van nieuwe werkzaamheden.

Adres

Stationsweg 18
1761 AR
Anna Paulowna

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op