Adres en contact
Fagotweg 23
4337 RC Middelburg
Meer weten? Klik! Direct aanmelden

De Drukkerij in Middelburg
Fagotweg 23

Werk of dagbesteding

Werk je graag met je handen en het liefst lekker binnen? Dan is de Drukkerij de plaats waar jij tot bloei komt. Je kan bij ons van alles doen, zoals kopieerwerk, folders vouwen, papier inbinden, papier versnipperen, snijden en er gaatjes in maken. En weet je iets over computers? Dan is de DTP-afdeling dé plek voor jou. Hier start je met basis computervaardigheden en werken met grafische programma’s zodat je mooie folders of visitekaartjes leert maken.

In het kort

Op de Drukkerij werken we in opdracht van ’s Heeren Loo zelf en van externe bedrijven. Voor iedereen is er wel iets leuks te doen. Zo maken we bonnenboekjes voor de ondernemingsvereniging van Middelburg. Hou je ervan om adresstickers op enveloppen te plakken en te stempelen? Dat kan bij ons. Je kunt ook papier plastificeren, bijvoorbeeld voor een menukaart.

Foto's Drukkerij

Bij ons komen werken?

Onze werkplaats is rolstoeltoegankelijk en is ruim van opzet. Je kan in een rustige omgeving werken of juist gezellig in een groepje. Er werken ongeveer twaalf cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking bij ons. Vind je het leuk om een opdracht van begin tot eindproduct uit te voeren? Dan zit je goed bij de Drukkerij. Je kan ook stage lopen bij een externe drukkerij, als je wilt doorstromen in grafische vormgeving.

Locatie en bereikbaarheid

De Drukkerij zit in het bedrijvencentrum Fagotweg te Middelburg, samen met naaiatelier Knip-Oog, kunst Atelier, groenbedrijf Overwater en Facilitair Bedrijf.Er is een bushalte vlakbij en voldoende parkeergelegenheid rond het gebouw. Je kan ook gebruik maken van onze pendeldiensten naar de woonlocaties.

Locatie en bereikbaarheid

De Drukkerij zit in het bedrijvencentrum Middelburg, samen met naaiatelier Knip-Oog, kunst Atelier, groenbedrijf Overwater en Facilitair Bedrijf.

Er is een bushalte vlakbij en voldoende parkeergelegenheid rond het gebouw. Je kan ook gebruik maken van onze pendeldiensten naar de woonlocaties.

Neem contact op