Adres en contact
Dr. den Uijlpark 50
6716 ES Ede
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen met een ernstige meervoudige beperking in Ede
Dr. den Uijlpark 50

Wonen

Vandaag staat er een leuk uitje op de planning. Jullie gaan namelijk met alle bewoners naar een musical! Je kan altijd erg genieten van de groepsuitjes, omdat het altijd weer wat anders is. Het is lang geleden dat je naar een musical bent geweest, dus je bent erg benieuwd. Eerst ontbijten jullie met zijn allen in de gemeenschappelijke woonkamer. Je bent al aangekleed en klaar om te gaan. Nog even wachten op een aantal bewoners, en de leuke middag kan beginnen!

In het kort

Aan Dr. den Uijlpark 50 is een groepswoning gevestigd waar mensen met een ernstige meervoudige beperking wonen. Er wordt 24 uur per dag intensieve zorg geboden. De meeste bewoners zijn rolstoelafhankelijk. De begeleiding richt zich vooral op het creëren van sfeer en gezelligheid. Dit is voor de bewoners erg belangrijk. Ook wordt er voldoende afwisseling geboden tussen diverse activiteiten en rustmomenten.

Overdag hebben de bewoners een vorm van dagbesteding binnen of buiten het huis. Ook worden er regelmatig activiteiten gedaan met de groep zoals het bezoeken van een kerk of een musical.

Gebouw

De woning heeft een grote gemeenschappelijke huiskamer met keuken. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De grote badkamer wordt gedeeld met de bewoners. De hal is ruim en bewoners kunnen zich hier afzonderen van de groep als ze daar behoefte aan hebben. 

De woning heeft een tuin. De tuin en de woning zijn allebei goed toegankelijk voor mindervaliden. Binnen wordt er gebruik gemaakt van een tillift.

Omgeving

De woning is gelegen in de rustige woonwijk ‘De Rietkampen’ in Ede. Hier wonen mensen met en mensen zonder beperking als buren naast elkaar. De wijk heeft ongeveer 8800 bewoners. Er is een dagbestedingcentrum in de wijk gevestigd. Deze ligt op loopafstand van de woning. Veel buurtbewoners met een beperking gaan hier overdag naartoe. 

De Rietkampen heeft een winkelcentrum en verschillende cafetaria’s. Ook kent de wijk een bioscoop, een sporthal, een kerkelijk centrum en een ziekenhuis. Alle voorzieningen liggen op loopafstand van elkaar. Daarnaast vind je op loopafstand een park met een meertje waar je goed kunt wandelen.

Het centrum van Ede is goed te bereiken met de fiets, de auto of met het openbaar vervoer. Ede heeft veel leuke winkels en cafetaria’s. Zeker een bezoekje waard! Aan de rand van het centrum zit een NS station. Er rijden onder andere treinen richting Nijmegen, Amersfoort en Arnhem. Vanaf het station rijden er bussen naar de woonwijk. Met de fiets ben je binnen 15 minuten bij de woning. 

Voor wie?

In de groepswoning wonen volwassenen met een ernstige meervoudig beperking die intensieve zorg nodig hebben. De meeste bewoners zijn rolstoelafhankelijk.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op