Leer- en werkplek de Haven in Bunschoten-Spakenburg
Op de Ree 161

Werk of dagbesteding

Het is weer een nieuwe dag op het leer- en werkplek de Haven. Vandaag ga jij koffie rondbrengen bij de mensen. Eerst naar de keuken, om de koffie en thee in de kannen te schenken. Je zet de kannen op het karretje en gaat rijden, zo ga je de afdelingen langs. Vrolijk groet je de bewoners, zij groeten op hun manier terug. Sommigen kunnen niet zo goed praten of zijn wat afwezig, anderen zijn frivool als altijd. Mevrouw Roosendaal is jouw favoriete bewoonster, jullie kletsen altijd heel wat af! Fijn dat je bij leer- en werkplek de Haven iets kunt betekenen voor de mensen. Het is gezellig en je leert er ook nog eens heel veel van!

In het kort

In samenwerking met leer- en werkplek de Haven kun je begeleid leren en werken in de ouderenzorg. Aandacht voor leren en ontwikkelen vinden wij belangrijk. De professionele begeleiders maken de werkzaamheden voor jou op maat. Zo weet je altijd wat je moet doen. Ook krijgt je de kans om je met trainingen verder te ontwikkelen.

Adres en contact
Op de Ree 161
3752 GM Bunschoten-Spakenburg
Contact opnemen Direct aanmelden

Leer- en werkplek de Haven in de brasserie of in de winkel

Op leer- en werkplek de Haven van ‘s Heeren Loo help je met de voedingsdienst, facilitaire dienst en de activiteitenbegeleiding voor de ouderen. Je kunt bij ons van alles doen. Zo werk je bijvoorbeeld in de Brasserie, in de winkel, in de keuken of doe je werkzaamheden in de rest van het Woon- en Zorgcentrum. Dit kan zowel zelfstandig zijn als samen met het personeel en de vrijwilligers van De Haven. Door deze dagbesteding kun je op jouw manier meedoen in de samenleving. Sommige deelnemers krijgen na hun werkperiode bij De Haven betaald werk in een regulier bedrijf. 

Kom jij werken bij De Haven?

Om te kijken of werken bij De Haven bij je past, kun je altijd langskomen voor een kennismakingsbezoek. Je kunt je ook rechtstreeks aanmelden. Neem contact op met de afdeling klantcontact van ’s Heeren Loo op 0800 - 355 55 55.

Werken bij De Haven in Bunschoten-Spakenburg

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op