Begeleid wonen in Apeldoorn | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Abrikozenweg 30,
7322 JZ Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Apeldoorn
Abrikozenweg 30

Wonen

Na een lange dag op de dagbesteding ben je weer lekker thuis. Je ploft op de grote bank neer. Dan merk je dat je best wel dorst hebt. Hm, dan toch maar opstaan en even wat te drinken pakken. Er staat wat lekkers voor je klaar, want je huisgenootje is gisteren jarig geweest. Een gevulde koek, superlekker! Dat gaat er wel in. Dan ga je even tv kijken. Ondertussen komen de anderen ook thuis, gezellig! Zo komt er steeds meer leven in de brouwerij.

In het kort

Marie Koenenstraat is een groepswoning voor acht volwassenen met een matige tot lichte verstandelijke beperking. Het is een geschakelde woning waar 24-uursbegeleiding aanwezig is. We richten ons op individuele ontwikkeling en het behouden van de geleerde vaardigheden. Er is rust, regelmaat en structuur. Je kan zelf kiezen of je wel of niet meedoet aan de vaste eet- en drinkmomenten samen met de groep. Ook kun jij of kan je familie altijd vragen stellen als jullie dat willen. Daarnaast is er veel ruimte voor gezelligheid, gastvrijheid en betrokkenheid.

Ruime woning met tuin

De woning is een moderne en lichte geschakelde woning, in 2012 gerenoveerd. Je woont hier met zijn achten, op dit moment met vier dames en vier heren. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Je deelt de badkamer met één ander. Er is een grote gezamenlijke woonkamer, drie kamers op de begane grond, vijf kamers op de eerste verdieping en drie kamers op de zolder. Ook is er een grote tuin met twee schuren. Internet is beschikbaar (in alle ruimtes) en er is een gezamenlijke televisie.

De omgeving

De woning staat midden in de woonwijk Osseveld in Apeldoorn vlakbij een basisschool en op loopafstand van winkelcentrum ’t Fort. Op fietsafstand liggen het ’s Heeren Loo woonzorgpark Groot Schuylenburg en het winkelcentrum van Apeldoorn. De woning ligt aan een doodlopende straat, waardoor er weinig verkeer is. Openbaar vervoer is ook in de buurt. Heb je zin in een uitje, dan kan een dagje Apenheul natuurlijk ook!

Voor wie

De woning is bedoeld voor volwassen met een matig tot licht verstandelijke beperking. De meeste bewoners bezoeken overdag een dagbesteding, maar dat is niet verplicht. We hebben hier een vaste groep, de samenstelling verandert zelden. Daarnaast hebben we een vast team dat bijdraagt aan de rust en zorgt voor vertrouwen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op