Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Apeldoornseweg 80,
6733 SC Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Het Hart op woonzorgpark De Hartenberg
Apeldoornseweg 80

Werk of dagbesteding Vrije tijd

Het is zondag. Dat betekent dat je vandaag weer een dienst bij mag wonen in ‘Het Hart’. Afgelopen week ben je er nog geweest voor dagbesteding. Het is een plek waar je je thuis voelt en waar je veel andere mensen ontmoet. Iedereen is er welkom en de activiteiten zijn altijd leuk en leerzaam!

In het kort

Aan de Apeldoornseweg 80 is ‘Het Hart’ gevestigd. Het Hart is de kerk en het ontmoetingscentrum van het woonzorgpark De Hartenberg. Het gebouw is recent vernieuwd en is voor veel doeleinden geschikt. Er worden diverse kerkelijke en culturele activiteiten in georganiseerd. Doordeweeks wordt het gebouw gebruikt voor dagbesteding en congressen. In het weekend is het een plek om te ontspannen, anderen te ontmoeten en diensten bij te wonen.

Het Hart

Het Hart is een prachtig gebouw gelegen op het woonzorgpark in Wekerom. Het gebouw wordt gebruikt voor kerkelijke diensten, culturele activiteiten, congressen en dagbesteding.

De dagbesteding is voor de bewoners van het woonzorgpark. Er is plek voor ongeveer 90 werknemers. Bij de werkzaamheden staat persoonlijke groei en ontwikkeling centraal.  De werkzaamheden worden in samenwerking met de gemeente Ede, ondernemers en onderwijsorganisaties georganiseerd.

Omgeving

Op woonzorgpark De Hartenberg wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. De omgeving is er heerlijk rustig en je bent omgeven door mooie natuurgebieden.

In het park is veel te doen en te beleven. Zo is er een kinderboerderij, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness en recreatie. Verder is er onder andere een supermarkt, een kerk en winkels.

Het park is ingericht voor voetgangers en fietsers. Alles binnen het woonzorgpark is te voet te bereiken. Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen.

Voor wie?

Bij Het Hart is iedereen welkom. Het is een ontmoetingscentrum voor jong en oud en mensen met of zonder beperking. De dagbesteding is voor mensen met een verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op