Beschermd wonen in Noordwijk - woonzorgpark Willem van den Bergh | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Appelhof 6-8,
2201 ZA Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Beschermd wonen in Noordwijk
Appelhof 6-8

Wonen

Even tot rust komen! Je hebt net een spel gespeeld met je medebewoners in de gezamenlijke woonkamer. Dat was erg leuk en leerzaam. Dan is het altijd fijn om je even terug te kunnen trekken in je eigen kamer. Over een half uurtje beginnen jullie met alle bewoners met koken. Uiteraard met hulp van de begeleiding. Hopelijk wordt het lekker!

In het kort

Aan de Appelhof 6-8 is een woning gevestigd voor mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er wordt 24-uurs begeleiding geboden. De begeleiding richt zich op het bieden van structuur, rust en een goede sfeer. Op de locatie wonen 12 mensen. Ook is er een plek voor crisisopname. Overdag hebben de bewoners dagbesteding. Daarnaast worden er regelmatig leuke activiteiten gedaan met de groep.

Woning

De woning heeft een grote hal. Aan beide kanten van de hal zit een deur naar de woonkamer. Er zijn twee woonkamers aanwezig met een keuken. De bewoners hebben ieder een eigen slaapkamer. Er zijn vier slaapkamers op de begane grond en negen op de eerste verdieping. Hier zijn ook twee badkamers gevestigd. Op de begane grond zijn ook nog twee doucheruimtes gevestigd. Verder is er een zolder met opslagruimte.

De woning is niet geschikt voor mindervaliden. 

Wonen in Noordwijk 

Noordwijk is een prachtige locatie om te wonen. Je woont bij het strand en je hebt daarnaast veel mooie groengebieden in de buurt. De woning is te vinden op het woonzorgpark Willem van den Bergh. Dit park zit op ongeveer 10 minuten fietsen van het centrum. Het centrum van Noordwijk heeft diverse voorzieningen zoals winkels, restaurants en cafetaria’s.

Op het park wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Het park heeft diverse voorzieningen zoals een sportpark, cafetaria’s, winkels en een tandarts. De voorzieningen zijn allemaal lopend te bereiken.

In de buurt zit het prachtige Landgoed Offem. Dit landgoed is zeer geschikt voor mooie wandelingen. Daarnaast is Noordwijk aan Zee, en daarbij het strand, nog geen 15 minuten fietsen. Met het openbaar vervoer ben je er binnen een 20 minuten. 

Voor wie?

De woning is bestemd voor mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Ook is er een plek voor crisisopname.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op