Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Vijverweg 2 ,
2681 JB Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Atelier Top in Monster
Vijverweg 2

Werk of dagbesteding

Bij Atelier Top maken ze keramiek, mozaïek, kaarsen en andere kunstzinnige voorwerpen. Ideaal om te geven als bijzonder en uniek cadeau! 

In het kort

Ben je op zoek naar een bijzonder kunstwerk of ander cadeau? Loop dan eens binnen bij Atelier Top. Onze cliënten maken schilderijen, keramiek, mozaïek, kaarsen en andere kunstzinnige voorwerpen voor de verkoop, maar ook voor kunstuitleen en exposities.

Atelier Top werkt ook in opdracht. Wil je weten wat alle mogelijkheden zijn? Neem dan even contact met ons op.

Beurzen en markten

De kunstwerken en cadeauartikelen worden ook verkocht op beurzen en markten. Dit is voor de cliënten een unieke ervaring en biedt hen kansen om te participeren in de maatschappij.

Dagbesteding

In het atelier bieden we een veelzijdige, creatieve dagbesteding aan mensen met een licht verstandelijke beperking. Ze maken hier keramiek, mozaïek en andere cadeauartikelen.

Contact en openingstijden

Atelier Top 
Vijverweg 2 
2681 JB Monster 

088 - 036 43 06 
top@sheerenloo.nl
 
facebook.com/ateliertop

Geopend op maandag t/m vrijdag van 8.45 tot 15.45 uur.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op