Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Regenboogbrink 20,
7325 BA Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Bakkerij Zonnehoeve in Apeldoorn
Regenboogbrink 20

Winkel of restaurant Werk of dagbesteding

Yes, je mag weer aan de slag in de bakkerij! Het ruikt er zoals altijd heerlijk. Wat ga je maken vandaag? Moorkoppen voor een groep hongerige buurtkinderen? Een fototaart voor de woongroep die de verjaardag van een begeleider viert? Jij wordt steeds beter in het verzorgen van heerlijke broodjes en gebak. Met jouw baktalent trek je klanten aan, dus voorlopig ben je daar nog wel even zoet mee!

In het kort

Bakkerij Zonnehoeve staat garant voor heerlijk verse broodjes en gebak. Je kunt je bestelling bij ons komen afhalen, maar wij bezorgen ook aan huis. Een deel van onze producten verkopen wij in Brasserie de Zon.

Bakkerij Zonnehoeve

Bij Bakkerij Zonnehoeve bieden we de lekkerste producten: van roomboterkoekjes tot slagroomtaarten en van warme saucijzenbroodjes tot appelflappen. Heb je een keuze gemaakt uit ons assortiment, dan kun je je bestelling naar ons mailen. Op de aangegeven datum staat je bestelling bij ons klaar. Voor het kleine bedrag van €3,75 bezorgen wij ook aan huis. Je kunt contant of op rekening betalen.

Verjaardagsarrangement

Lang zal ze leven! Ken jij ons verjaardagsarrangement al? Het is heel simpel: je levert bij ons een lijst in met de verjaardagen van bewoners. Wij zorgen dat er die dag een heerlijke taart of traktatie bij je aan huis wordt bezorgd.

Waardebonnen

Wil je iemand het lekkerste cadeautje van Apeldoorn bezorgen? Sinds kort hebben wij ook waardebonnen van 5, 10 en 20 euro.

Werken bij de bakkerij

De hele dag taarten en koekjes bakken: dat klinkt als een droombaan, toch? Wij bieden dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Onder begeleiding leren we je stapje voor stapje het vak brood- en banketbakken. Mensen met een lichte verstandelijke beperking met de leeftijd van 18 t/m 65 jaar zijn welkom om een handje te komen helpen.

Adres, contact en openingstijden bakkerij

Regenboogbrink 20a
7325 BA Apeldoorn
bakkerij.zonnehoeve@sheerenloo.nl

T: 06 22 32 41 85
Facebook: Bakkerij Zonnehoeve

Open maandag t/m vrijdag: 8.30 tot 15.30 uur.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op