Je eigen huis met begeleiding midden in de natuur | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Almastraat / Mensemastraat 72 t/m 98 / 2 t/m 28, 57, 63,
9781 AT/DC Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Een huis voor jezelf met begeleiding in Bedum
Almastraat / Mensemastraat 72 t/m 98 / 2 t/m 28, 57, 63

Wonen

Je spitst je oren en hoort de vogels fluiten. “Stop even. Sst, luister, dit is een vink!”, zeg je tegen je begeleider. Je begeleider stopt je rolstoel. Je bent goed in het herkennen van vogelgeluiden, omdat je opa je dit vroeger altijd leerde. “Ah, ik hoor het ja, mooi hoor! Wat goed dat je die geluiden herkent!”, zegt ze, en jullie gaan weer verder. Jullie zwijgen, terwijl de geur van het boerenland je tegemoetkomt. Jullie gaan langs de weilanden. Het is zo heerlijk stil hier, en rustig. Je komt hier helemaal tot rust, en je krijgt de begeleiding die je nodig hebt. Tijd voor de terugweg, en voor je het weet zijn jullie alweer op de Almastraat. Als jullie thuiskomen, wachten je huisgenoten in de woonkamer op je met een kop thee. Even bijkomen hoor.

In het kort

Op woonlocatie Almastraat in Bedum wonen 12 mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking, iedereen heeft zijn eigen huisnummer. Je hebt hier je eigen zit/slaapkamer, met badkamer en keuken. Alle ruimte dus! Ook woon je dichtbij de winkels en het treinstation, en wandel je zo vanuit huis langs de weilanden. Een ideale plek dus, voor begeleid wonen.

Eigen zit-slaapkamer met keuken en badkamer

Op de Almastraat heb je alles wat je nodig hebt om op jezelf te wonen. Het huis ziet er modern uit. Je woont op een ruime zit/slaapkamer, met je eigen badkamer en keuken. Daarnaast zijn er twee gezamenlijke woonkamers met open keuken. Er is ook een ontmoetingsruimte.

Vlakbij de winkels, het treinstation en de natuur

Je woont hier in een woonwijk in Bedum (Groningen). Jouw buren zijn mensen met én zonder verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Vlakbij is een winkelcentrum en een kapper. Het treinstation is tien minuten lopen. Ook de natuur is dichtbij: je zit hier in Bedum midden tussen de weilanden, en er is ook een bos in de buurt.

Voor mensen met matige tot ernstige verstandelijke beperking

In de huizen aan de Almastraat wonen mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De leeftijden variëren van jong tot ouder. Sommige bewoners hebben ook een lichamelijke beperking. Zit je in een rolstoel? Ook dan kun je hier wonen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op