Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Bosweg 18,
2681 JK Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Belevingstuin de Bosroos in Monster
Bosweg 18

Werk of dagbesteding

Vandaag is het Groentekist Festival. Een feestelijke dag, waar jullie bij de dagbesteding op belevingstuin De Bosroos al lange tijd naar uitkijken. Jullie gaan dansen en spulletjes verkopen op de markt. De eerste bezoekers stromen al binnen. De vogels kwetteren, want ook zij hebben er zin in. Gelukkig heb je de hele dag vrij, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten.

In het kort

De Bosroos is een belevingstuin waar je de natuur kunt beleven en een aantal bijzondere ervaringen kunt opdoen. Dankzij de natuur worden al je zintuigen geprikkeld. De wind waait door je haren, de vogels fluiten, je ruikt de geur van bloemen of pas gemaaid gras. Iedere struik, boom of plant voelt weer anders. Je kunt bij ons langskomen als bezoeker of aan het werk gaan op de dagbesteding.

Wat kun je hier beleven?

Een echte ontdekkingsreis
In de tuin is van alles te beleven. Scharrel rond in de moestuin en ontdek de meest wonderlijke planten en diertjes. Kom tot rust op de kamilleweide. Klieder met de water- en zandtafel. Ook kun je verschillende zintuigenroutes doen, om iedere keer weer iets anders te ontdekken. Op het terras kun je na afloop koffie drinken of een ijsje eten.

Festivals

Het hoogtepunt van het jaar is het Groentekist Festival. Dit wordt georganiseerd door De Bosroos en de afdeling Vrijetijdsbesteding van Het Westerhonk. Er is muziek van muzikanten uit de regio. Ook is er tijd voor een hapje en een drankje en wordt er lekker gedanst. Op de rommelmarkt verkopen we tweedehands spulletjes. Verder organiseren wij ook ieder jaar een kerstmarkt.

Dagbesteding

Bij De Bosroos werken mensen met een verstandelijke beperking. Ze helpen met het onderhouden van de belevingstuin en de moestuin, en bij het zaaien en oogsten van de moestuinproducten. Ook verkopen ze verschillende producten. Hierbij worden ze ondersteund door twee begeleiders en vrijwilligers.

Lijkt het je leuk om samen met ons aan de slag te gaan in de tuin? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Locatie en bereikbaarheid

De Bosroos is onderdeel van woonzorgpark Het Westerhonk. Hier vind je vele andere dagbestedingslocaties en woningen van 's Heeren Loo. Vlakbij het park is een bushalte.

Adres en contact

Belevingstuin De Bosroos
Bosweg 18
2681 JK Monster 
088 - 036 43 21

E: bosweg.18@sheerenloo.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 10:00 – 15:30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op