Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Koningsbeltweg 4,
1329 AG Almere
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagbehandeling Bergopwaarts Almere
Koningsbeltweg 4

Behandelen

Vandaag weer lekker naar de dagbehandeling! Het is je verjaardag, dus ze hebben speciaal voor jou slingers opgehangen. Het wordt vast en zeker een feestelijke dag, ook al ga je pas vanavond naar huis. De begeleiding staat voor jou klaar met een liedje, limonade en een luisterend oor. Bovendien kun je, als je het een keertje moeilijk hebt, alles delen met je leeftijdsgenootjes. Hier word jij hoe dan ook geaccepteerd.

In het kort

Dagbehandeling Bergopwaarts biedt dagbehandeling na schooltijd. In sommige gevallen bieden we ook onder schooltijd ondersteuning en behandeling aan. De behandeling richt zich op het vergroten van de zelfstandigheid, om daarmee gedragsproblematiek te verminderen. Jongeren hebben elk hun persoonlijke doelen en ondersteuningsplan, zodat ze zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Diverse activiteiten

Je vindt de dagbehandeling in het nieuwe schoolgebouw van PrO-Almere op locatie Koningsbeltstraat. Het gebouw is rookvrij en vrolijk ingericht. We mogen gebruik maken van verschillende voorzieningen. Zo hebben we een gymzaal met klimmuur, een groenwerkplaats en een keuken. Op het schoolplein staat een tafeltennistafel.

Werkervaring opdoen in een veilige omgeving

De dagbehandeling is gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Tussen de Vaarten, nabij een bedrijventerrein. Vlakbij liggen een buurthuis, een sportcentrum en een aantalwinkels.

De jongeren kunnen werkervaring opdoen in onder andere catering,interieurverzorging en groenverzorging. De school maakt dit mogelijk door deze diensten aan te bieden aan bedrijven in de directe omgeving.

Voor wie

Op de dagbehandeling komen jongeren met een licht verstandelijke beperking van 12 t/m 18 jaar, die voor hun gedragsproblemen baat hebben bij behandeling. Vaak zijn de jongeren leerlingen van PrO Almere, maar dat hoeft niet.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op