Begeleid wonen in een vrijstaande woning in Ede | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Bertrand Russellstate 4,
6716 SN Ede
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Ede
Bertrand Russellstate 4

Wonen

De appeltaart staat eindelijk in de oven. Samen met je huisgenoten heb je de middag besteed aan het schillen van appeltjes en het maken van deeg. De begeleiders hielpen mee. Er zitten heerlijke rozijnen in en de appeltaart is versierd met zilveren balletjes. Je bent benieuwd hoe hij smaakt. Ondertussen speel je een spelletje met je huisgenoten. Dan klinkt de piep. De appeltaart is klaar! Thee en koffie worden gezet en de appeltaart wordt aangesneden. Iedereen krijgt een stuk. En de slagroom mag niet ontbreken natuurlijk!

In het kort

Aan Bertrand Russellstate 4 wonen acht volwassenen met een verstandelijke beperking onder begeleiding. De begeleiding richt zich op het bieden van duidelijkheid en structuur. Ook is er veel aandacht voor gezelligheid en activiteiten binnen de woning. Het stimuleren van de zelfredzaamheid staat centraal. Op loopafstand zit het dagbestedingscentrum ‘Rietkampen’. Hier gaan veel bewoners heen voor dagbesteding.

Woning

De woning is vrijstaand en is onderdeel van een cluster van acht woningen van ’s Heeren Loo. De woning heeft een zeer ruime en lichte woonkamer met een open keuken. Deze worden gedeeld met de bewoners. Ook heeft de woning een eigen besloten tuin. Iedere bewoner heeft een privé slaapkamer, waarvan er een aantal op de begane grond zitten. Ook heeft de begane grond een badkamer met toilet. Boven zitten nog twee douches en een badkamer met een ligbad. Ook vind je boven toiletten. 

De begane grond van de woning is goed toegankelijk voor mindervaliden.

Omgeving

De woningen liggen in Ede in de jonge woonwijk ‘De Rietkampen’. Hier wonen veel gezinnen met kinderen. Mensen met en mensen zonder beperking wonen als buren naast elkaar. In de buurt zijn veel scholen, speeltuinen en sociale voorzieningen. Er is onder andere een buurtcentrum en een sportschool. 

In het centrum van Ede zitten verschillende winkels, restaurants en cafetaria’s. Ede is een bruisende stad en niet te groot. De winkels liggen dicht bij elkaar. Net buiten het centrum bevindt zich het treinstation met treinen richting Amersfoort en Ede-Wageningen. Verder heb je verschillende groenvoorzieningen in de buurt. Op loopafstand zit het mooie landgoed Kernhem. Dit landgoed ligt aan de rand van Ede langs de Lunterseweg. Op het landgoed zijn onder andere groente-, kruiden-, bloemen- en bessentuinen. Daarnaast is er een groentekas, een boomgaard en een paddenstoelenteeltbos.

Het centrum van Ede ligt op ongeveer twee kilometer van de woning. Op 200 meter afstand is een bushalte te vinden.

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er wonen in totaal acht bewoners. De zorgvraag van de bewoners is heel divers. Per bewoner wordt er gekeken wat diegene nodig heeft.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op