Begeleid wonen in Ede - De Rietkampen | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Bertrand Russellstate 6,
6716 SN Ede
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een groepswoning in Ede
Bertrand Russellstate 6

Wonen

Je komt net terug van de dagbesteding. Als je de gezamenlijke woonkamer binnenloopt, voel je je meteen thuis. Er zijn al een aantal huisgenoten aan het genieten van een kopje warme koffie. Jij gaat erbij zitten en de begeleiding zet ook voor jou een heerlijke bak koffie. Uiteraard met iets lekkers erbij. Dan is het alweer bijna tijd voor het avondeten. Nog even muziek luisteren voordat je aan tafel gaat!

In het kort

Aan Bertrand Russellstate 6 zit een vrijstaande woning voor volwassenen met een ernstige meervoudige beperking. Er wordt veel begeleiding en zorg geboden. Deze is 24 uur per dag beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur, duidelijkheid en rust.

De meeste bewoners wonen er vast, maar een aantal komen af en toe logeren.

Overdag gaan de bewoners naar dagactiviteitencentrum Rietkampen. Deze is gevestigd in de woonwijk en is vanaf de woning lopend te bereiken.

Woning

De woning is vrijstaand en is onderdeel van een cluster van acht woningen van ’s Heeren Loo. De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met een open keuken. De bewoners hebben een eigen slaapkamer op de begane grond. De badkamers worden gedeeld en zijn ook op de begane grond gevestigd. Er is een (aangepast) ligbad aanwezig.

Omgeving

De woningen liggen in Ede in de jonge woonwijk ‘De Rietkampen’. Hier wonen veel gezinnen met kinderen. Mensen met en mensen zonder beperking wonen als buren naast elkaar. In de buurt zijn veel scholen, speeltuinen en sociale voorzieningen. Er is onder andere een buurtcentrum en een sportschool. 

In het centrum van Ede zitten verschillende winkels, restaurants en cafetaria’s. Ede is een bruisende stad en niet te groot. De winkels liggen dichtbij elkaar. Net buiten het centrum bevindt zich het treinstation met treinen richting Amersfoort en Ede-Wageningen. Verder heb je verschillende groenvoorzieningen in de buurt. Op loopafstand zit het mooie landgoed Kernhem. Dit landgoed ligt aan de rand van Ede langs de Lunterse weg. Op het landgoed zijn onder andere groente-, kruiden-, bloemen- en bessentuinen. Daarnaast is er een groentekas, een boomgaard en een paddenstoelenteeltbos.

Het centrum van Ede ligt op ongeveer twee kilometer van de woning. Op 200 meter afstand is een bushalte te vinden.

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen met een ernstige meervoudige beperking. De bewoners hebben veel medische zorg nodig.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op