Boerderij Boldershoeve in Druten | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Pa Hoeklaan 30,
6651 TG Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Boerderij Boldershoeve in Druten
Pa Hoeklaan 30

Werk of dagbesteding

Vandaag sta jij weer ingepland om de dieren te verzorgen. Dit keer mag jij de knaagdieren doen. Ze zijn toe aan een schoon hok en ze hebben ook wel zin in wat lekkers. Samen met een collega zorg jij dat de knaagdieren niks te kort komen. Tussen de middag eten jullie gezellig samen met elkaar. Gezelligheid is ook belangrijk! Na de lunch ga je weer aan het werk. Nog even checken bij de boer of het allemaal goed is, en de werkdag zit er weer op!

In het kort

Aan de Pa Hoeklaan 30 bevindt zich Boerderij ‘Boldershoeve’. Op deze boerderij werken mensen met een verstandelijke beperking. Op de boerderij zijn verschillende dieren en er is een grote kwekerij waar planten worden gekweekt. De meeste werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de dieren en planten en het schoonhouden van het terrein. Ook is er een winkeltje waar bezoekers onder andere eieren en honing kunnen kopen.

Dagelijks is er begeleiding aanwezig en er wordt goed gekeken naar wat iemand leuk vindt om te doen en wat er mogelijk is.

De boerderij 

De boerderij bevindt zich in de woonomgeving Boldershof en is toegankelijk voor mindervaliden. Dichtbij zit een groot bos. Op de boerderij staan stallen en hokken waar de dieren verblijven. Je vindt bij ons onder andere knaagdieren, Lakenvelder runderen, schapen, diverse varkensrassen, paarden en ezels.

De kwekerij ligt naast de boerderij en heeft ook een houtwerk ruimte. Verder is er een grote tuin en een kas waarin gewerkt wordt.

De boerderij is open op maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur. Op zaterdag en zondag is de boerderij van 14.00 tot 16.00 geopend. 

Omgeving

De boerderij ligt in een woonwijk in het dorp Druten. Deze woonwijk is ruim opgezet en ligt aan de rivier de Waal. Dichtbij de boerderij, in de woonwijk, staan zorghuizen van ’s Heeren Loo. Verder zijn er ook particuliere woningen. In de wijk wonen mensen met en zonder beperking als buren naast elkaar.

In het dorp heb je verschillende voorzieningen zoals supermarkten, cafetaria’s, een zwembad en een grote markt. In het centrum van Druten stoppen verschillende bussen. Vanaf het centrum is het ongeveer 10 minuten lopen naar de boerderij. 

Voor wie?

Op de boerderij is iedereen welkom. Er is van alles te doen en te beleven. Mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking kunnen bij ons komen werken. Voor de werkzaamheden is het handig dat je voor een groot deel zelfredzaam en mobiel bent.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op