Boerderij d'Overkant in Noordwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Hertenlaan 11,
2201 ZG Noordwijk
088 - 036 31 87 Stuur een e-mail Routebeschrijving

Boerderij d'Overkant in Noordwijk
Hertenlaan 11

Vrije tijd Werk of dagbesteding

Genieten van de rare sprongen van de geitjes? Of kijken bij de pasgeboren lammetjes? Of de leuke activiteiten bezoeken die regelmatig door het team van de boerderij worden georganiseerd? Je bent van harte welkom aan de Hertenlaan 11!

In het kort

Boerderij d'Overkant biedt dagbesteding aan 12 mensen met een matige tot lichte verstandelijke beperking. Zij verzorgen hier bijvoorbeeld de dieren of onderhouden de boerderij. Lekker gespeeld en gekeken naar de capriolen van de dieren? Geniet dan nog even na op het terras bij de kinderboerderij, waar je lekker koffie kunt drinken.  Als deelnemer van de dagbesteding kun je een handje helpen bij de bediening.

Voor bezoekers

Je kunt je de hele dag vermaken met het kijken naar schattige dieren die er bij ons rondlopen. Wij hebben onder andere pony’s, emoes, geiten, cavia’s, konijnen, varkens, eenden, kippen en schapen. En als je moe bent van het knuffelen met de beesten, kun je lekker komen uitrusten met een kop warme chocolademelk in het restaurant.

Ook organiseren we regelmatig activiteiten. Wat dacht je van een schaapscheerdag, een workshop tajine maken of een muzikant op het terras?

Bij ons werken

De werkzaamheden

Natuurlijk kun je bij ons voor de dieren komen zorgen en de boerderij onderhouden. Maar dat is niet alles! Ben jij een echt horecamens? Dan kun je komen helpen met koffie schenken en bedienen op het terras. De bezoekers op het terras zijn er maar wat blij mee.

Heb je behoefte aan wat afwisseling? Wij doen ook regelmatig andere activiteiten. Zo halen we in de streek papier op met brommobielen. Met een visverkoopwagen verkopen we dagelijks vis in Noordwijkerduin en omgeving. 

Bij alle activiteiten krijg je professionele en persoonlijke begeleiding. 

Wie werken hier?

De groep die op de boerderij werkt is gevarieerd: jong en oud, mensen met een lichte of matige verstandelijke beperking. Het is wel belangrijk dat je graag buiten bent of het leuk vindt om in de horeca te werken.

Wil je ook een handje komen helpen? Dan kun je altijd contact opnemen.

Praktische informatie

Boerderij d'Overkant vind je op woonzorgpark Willem van den Bergh, tussen verschillende andere woningen en dagbestedingslocaties van ’s Heeren Loo. De boerderij is gelegen in de Duinzone, een groen gebied met vele wandelpaden dat grenst aan de duinen. Dit gebied is toegankelijk voor zowel de wijkbewoners van Noordwijkerduin als mensen uit de omgeving.

Bij de ingang van de wijk is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Adres

Hertenlaan 11
2201 XS  Noordwijk
088 - 036 31 87
E-mail
Facebook

Openingstijden

Maandag t/m woensdag: 10:00 – 16:00
Donderdag: 10:00 – 20:00
Vrijdag: 10:00 – 16:00
Zondag: 10:00 – 16:00

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op