Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Roeklaan 21,
6733 SR Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Boerderij De Hartenberg in Wekerom
Roeklaan 21

Werk of dagbesteding Vrije tijd

Bij boerderij De Hartenberg ontwikkel jij je in wat je leuk vindt om te doen. Vind je het leuk om met dieren te werken? Of werk je liever met planten? Of vind je het misschien erg leuk om het terrein te onderhouden? Samen met een enthousiast team zorgen wij goed voor de boerderij en de dieren. Lijkt het je wat? Lees dan snel verder!

In het kort

Aan de Roeklaan 21 is boerderij De Hartenberg gevestigd. De boerderij is ruim opgezet en er zijn veel verschillende dieren te vinden. Op de boerderij werken mensen met een verstandelijke beperking. Zij verzorgen onder andere de dieren en onderhouden het terrein.

Boerderij De Hartenberg 

Boerderij De Hartenberg is ruim opgezet. Wij hebben grote weiden voor de dieren. Daarnaast hebben wij een paardenstalling, volières en een snoezelstal. Ook hebben wij verschillende kleine dieren. Verder staat er een ruime, lichte kantine op de boerderij. Daarbij is er een terras die in het seizoen veel gebruikt wordt. In de kantine lunchen wij elke werkdag samen.

De boerderij staat op het woonzorgpark De Hartenberg. Hier wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn op het park diverse voorzieningen te vinden op het gebied van recreatie, vrije tijd, wonen en werken. 

Tuin/Kas groep 
Op de boerderij is een grote kas gevestigd met een mooie tuin. Hier is ook een groep werkzaam. In de kas worden planten gekweekt en in de tuin groeien mooie planten en bloemen. De werkzaamheden in deze groep zijn onder andere het onderhouden van de tuin en het kweken van planten. 

Werken bij de boerderij 

Vind je het leuk om op een boerderij te werken met veel verschillende dieren? En vind je het niet erg om fysiek inspannend werk te doen? Dan is boerderij De Hartenberg misschien wel iets voor jou!

Ook voor ouderen hebben wij een speciale groep binnen de boerderij. Deze groep doet minder inspannend werk, maar zijn toch betrokken bij de boerderij. 

Contact

0318 59 37 24
boerderij.wekerom@sheerenloo.nl

Open op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.
De kas is op vrijdag tot 12.00 uur geopend.

Op feestdagen is de boerderij gesloten.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op