Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Bossulaan 37-39,
8301 BJ Emmeloord
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Zelfstandig wonen met begeleiding in Emmeloord
Bossulaan 37-39

Wonen

Vandaag heb je een lange dag gehad op school. Het ging best oké, ook al begreep je niet alles helemaal. Wel heb je nu echt zin in een gezellig avondje tv-hangen met de andere jongens en meiden. Daar kijk je echt naar uit. Vanavond is het weer the Voice of Holland; dat wordt weer lekker genieten van die diverse zangers en zangeressen. Natuurlijk met cola en een zak chips. De één doet een ballad, de ander een heftig rocknummer. Jij zou ook wel eens mee willen doen! Je ziet het al voor je. Ook is het altijd weer lachen, gieren, brullen om de grapjes van de juryleden. Na een avondje geinen is het weer tijd om te gaan slapen. Dat doe je in je eigen appartement, je hebt hier alle ruimte voor jezelf. Soms wil je een avondje tekenen of schrijf je in je dagboek, fijn dat dat kan. Ook bepaal je lekker zelf wanneer jij doucht, omdat je je eigen badkamer hebt.

In het kort

Op de appartementen aan de Bossulaan 37-39 wonen negen jongeren met een verstandelijke beperking tussen de 14 en 25 jaar. Je hebt hier je eigen appartement met douche en toilet. De meeste jongeren gaan naar school of doen dagbesteding of werk.

Hoe zien de appartementen eruit?

Je woont hier met negen jongeren. Je hebt hier je eigen appartement met een douche en een toilet, dus je kunt redelijk zelfstandig zijn. Er is een centrale gang waar alle ruimtes zich aan bevinden. We hebben een woonruimte die uit twee gescheiden delen bestaat, daarnaast is er de keuken waar we de lekkerste maaltijden voor jou klaarmaken. Buiten is een ruime tuin, waar je alle ruimte hebt om te spelen of van de zon te genieten.

Op een hofje in Emmeloord

De woning ligt in een woonwijk in Emmeloord op een terrein waar vroeger een school heeft gestaan. De appartementen liggen op een soort hofje, waar je bovenburen hebt en buren naast je. Vaak zijn dit ouderen met een één- of tweepersoonshuishouden. De ligging is handig; de supermarkt is op loopafstand, net als alle andere winkels.

Wat voor jongeren wonen hier?

Hier wonen jongeren met een verstandelijke beperking tussen de 14 en 25 jaar. De meeste jongeren gaan naar school, werken, of doen dagbesteding of een andere soort werk.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op