Begeleid wonen en dagbesteding voor senioren in Monster | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Bosweg 2-4-6-8-10-12-14-16,
2681 JK Monster
Contact opnemen Stuur een mail Routebeschrijving

Begeleid wonen en dagbesteding op het woonzorgpark in Monster
Bosweg 2-4-6-8-10-12-14-16

Wonen Werk of dagbesteding

Vandaag is het een mooie dag op woonzorgpark Westerhonk. De zon schijnt en je hoort de vogels fluiten. De begeleiding neemt je mee naar de kinderboerderij. Jouw lievelingsdieren zijn de kuikentjes. Ze zijn net geboren, wat schattig! Als je voorzichtig bent mag je ze misschien wel even aanraken. Kijk wel uit dat mama kip niet in je vingers pikt!

In het kort

Op de woningen Bosweg 2 t/m 16 wonen in totaal acht groepen. De begeleiding wil alle bewoners een goede oude dag bezorgen in een veilige omgeving. Omdat de bewoners behoefte hebben aan voorspelbaarheid, proberen we zoveel mogelijk structuur te bieden. Wel vinden we het belangrijk dat zij zo zelfstandig mogelijk blijven.

Daarnaast vind je in de centrale hal dagbesteding De Branding. Hier kun je bijvoorbeeld lekker komen snoezelen.

Het gebouw

Je vindt de woningen in een paviljoen waar in totaal acht groepen wonen. Alle woningen bevinden zich op de begane grond en komen uit in een centrale hal. Daar vinden vaak gezamenlijke activiteiten plaats. Elke woning heeft een eigen voordeur, een gemeenschappelijke woonkamer, een keuken en een terras. Natuurlijk heb je een slaapkamer voor jezelf. De badkamers worden gedeeld. Dankzij de grote ramen is het gebouw mooi licht.

Wonen achter het strand

Het Westerhonk
De woningen zijn onderdeel van woonzorgpark Het Westerhonk, een bijzondere plek in het Westland. Hier wonen en werken mensen met en zonder verstandelijke beperking. Je vindt er onder andere een kapper, gymzaal, kinderboerderij en supermarkt.

Daarnaast zijn er ook medische voorzieningen zoals een polikliniek met artsen, tandarts, fysio- en ergotherapie.

Strand Molenslag

Monster ligt vlak aan de kust, dus ga lekker een dagje uitwaaien met de begeleiding: de Noordzee is op loopafstand!

Dagbesteding De Branding

In onze centrale hal vind je dagbesteding De Branding. De activiteiten hier zijn vooral gericht op beleving, bijvoorbeeld snoezelen, maar we hebben ook deelnemers die productiewerkzaamheden doen. Daarnaast proberen we om één keer per per week samen te gaan wandelen. Er heerst op De Branding een ontspannen sfeer. We houden rekening met jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Ook bieden we je de benodigde begeleiding bij de achteruitgang door het ouder worden.

Bij ons komen wonen?

De woningen zijn bedoeld voor senioren met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Er komen verschillende ziektebeelden en beperkingen voor: immobiliteit, dementie, visuele en auditieve beperkingen. Ook hebben sommige bewoners gedragsproblemen.

Heb jij behoefte aan de veilige gestructureerde omgeving die wij bieden? Bij interesse kun je altijd contact opnemen.

Adres en contact

Bosweg 2-4-6-8-10-12-14-16 
2681 JK 
Monster

De Branding

Bosweg 2
088 036 41 51
dagbesteding.de-bra@sheerenloo.nl

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op