Begeleid wonen in Nijkerk | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Botter 3-5-7-9,
3863 EC Nijkerk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in woonwijk Corlaer in Nijkerk
Botter 3-5-7-9

Wonen

Even een wandeling door het stadspark. Het is mooi weer en de middag zit er alweer bijna op. Je hebt lekker gewerkt bij de dagbesteding. In het stadspark kun je tot rust komen. Je hoort de vogels fluiten en bewondert de mooie kleuren van de natuur. Na de wandeling loop je samen met je begeleider weer terug naar huis. Thuis wordt er al druk gekookt. Je gaat nog even in de gezamenlijke woonkamer zitten voordat het eten klaar is.

In het kort

Aan de Botter wonen mensen met een matige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich op ieders persoonlijke doelen en wensen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het bieden van structuur en een positieve sfeer. De bewoners werken aan hun persoonlijke doelen. Daarnaast is er genoeg tijd voor ontspanning en leuke activiteiten. De meeste bewoners gaan overdag naar dagbesteding of werk.

Woning

De woning bestaat uit vier geschakelde delen. Het zijn vier eengezinswoningen die zijn omgebouwd tot een groepswoning. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. De slaapkamers zijn zowel op de begane grond als op de eerste verdieping te vinden. Elk gedeelte heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Ook de badkamers worden gedeeld. Deze bevinden zich op de begane grond en op de eerste verdieping. Verder heeft de woning een grote tuin. 

Omgeving

De woning is gevestigd in de redelijk nieuwe woonwijk ‘Corlaer’ in Nijkerk. In de woonwijk wonen mensen met en mensen zonder een verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Dichtbij bevindt zich het centrum van de woonwijk. Hier zijn onder andere diverse winkels en cafetaria’s te vinden. Het centrum van Nijkerk is ongeveer 10 minuten fietsen. Hier vind je ook verschillende voorzieningen zoals winkels, restaurants en cafetaria’s. Daarnaast zijn er verschillende dagbestedingen en werkgelegenheden in de buurt.

Het station van Nijkerk ligt aan de rand van het centrum en is ook goed te bereiken op de fiets. De treinen gaan richting Zwolle en Utrecht Centraal.

Voor wie? 

De woningen zijn geschikt voor (jong)volwassenen met een matige verstandelijke beperking. De leeftijd ligt tussen de 16 en 30 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op