Buitenschoolse opvang Sterrenloo in Lelystad | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
De Doelen 10-11,
8233 GP Lelystad
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Buitenschoolse opvang Sterrenloo
De Doelen 10-11

Vrije tijd Hulp thuis

Vandaag zijn je ouders de hele dag hard aan het werk, maar jij hoeft je geen zorgen te maken dat je je verveelt. Lekker van de glijbaan roetsjen of samen met de andere kinderen in de gymzaal de klimmuur beklimmen: je kunt er zeker van zijn dat je vanavond bijna te moe bent voor het verhaaltje voor het slapengaan.

In het kort

Sterrenloo is een buitenschoolse opvang voor kinderen met een verstandelijke beperking. De opvang is niet gericht op behandeling, maar vooral op vrijetijdsbesteding. In het activiteitenprogramma is spel in een sociaal ontspannen omgeving een belangrijk element. Verder is er veel aandacht voor rust, ruimte en leren, zodat uw kind zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Er wordt regelmatig samengewerkt met de nabijgelegen kinderdagverblijf villa Kinderfun, om het aanbod van ondersteuning zo breed mogelijk te maken.

Klauteren op de klimmuur

Kinderopvang Sterrenloo bevindt zich in het gebouw van De Zevenster, een school voor speciaal onderwijs. We maken gebruik van twee lokalen, waarvan één ons basis lokaal is. Van een aantal faciliteiten van De Zevenster mogen we gebruik maken, zoals de twee omliggende speeltuinen. Als het slecht weer is kunnen we ook terecht in de gymzaal. Deze heeft een klimmuur en verschillende andere toestellen, dus hier kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Raken ze daarvan wat vermoeid, dan is er een snoezelruimte waar ze tot rust kunnen komen. 

Omgeving

Sterrenloo ligt in de Flevopolder. De omgeving is geschikt om lekker te wandelen. Ga bijvoorbeeld eens naar het Zilverpark om de eendjes te voeren, of ontspan op de steiger bij natuurgebied Harda’s Beach. Op loopafstand van de buitenschoolse opvang zijn een klein en een groot winkelcentrum te vinden. Aan de nabijgelegen grote weg is een bushalte.

Voor wie

BSO Sterrenloo is bedoeld voor kinderen t/m 23 jaar met een verstandelijke beperking, die nog thuis wonen en op school zitten. Sterrenloo heeft twee groepen, waarin de leeftijd en ondersteuningsvraag uiteen lopen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op