Naschoolse opvang in Ede voor kinderen met een verstandelijke beperking | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Bunschoterweg 2,
6711 CJ Ede
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Naschoolse opvang in Ede
Bunschoterweg 2A

Behandelen

Spelen, ontdekken, leren en ontwikkelen. Dat staat bij ons centraal. Wij leren van elkaar en werken graag samen!

Ieder kind is uniek en heeft eigen hulpvragen. Wij bieden daarom per individu begeleiding aan die goed aansluit. Zo kan iedereen het beste uit zichzelf halen.

In het kort

Aan de Bunschoterweg 2A in Ede zit de naschoolse opvang voor kinderen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De opvang richt zich op de ontwikkeling van de kinderen en het bieden van een zinvolle dagbesteding. Per individu wordt er gekeken welke begeleiding er nodig is en welke specifieke vragen er vanuit huis zijn. Ook besteden we veel aandacht aan samenwerken en het aangaan van sociale contacten.

Gebouw

De opvang zit in de school De Wegwijzer. Er wordt gebruik gemaakt van lokalen, snoezelruimte, gymzaal en belevingstuin. De school heeft ook een schoolplein waar verschillende activiteiten gedaan worden. De Wegwijzer heeft twee verdiepingen en er is een lift aanwezig.

Omgeving

De naschoolse opvang is gevestigd in een woonwijk in Ede. De school is omringd door woningen en de school De Paasberg. De woonwijk ligt aan de rand van de Veluwe, waar je een prachtige omgeving hebt. Het centrum van Ede is lopend te bereiken. Aan de rand van het centrum bevindt zich het NS station. Ook heb je op 200 meter afstand van de opvang een bushalte.

In Ede vind je veel leuke cafetaria’s en winkels. Het is een bruisende stad, maar toch overzichtelijk en knus. 

Voor wie?

De kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking die naar de naschoolse opvang gaan hebben verschillende hulpvragen en ontwikkelingsniveaus. Veel kinderen volgen onderwijs op de scholen De Wegwijzer en De Toekomst en wonen in de regio Ede-Wageningen. De beperkingen kunnen bestaan uit autisme, auditieve en visuele beperkingen en het Syndroom van Down. De leeftijd ligt tussen 4 en 18 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op