LeerWerkPlein Auriga - Dordrecht | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Calandstraat 24,
3316 EA Dordrecht
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

LeerWerkPlein Auriga in Dordrecht
Calandstraat 24a

Leren en school

Leren & Werken op maat, doen waar je goed in bent!

In het kort

Aan de Calandstraat 24a in Dordrecht is het LeerWerkPlein Auriga gevestigd. Het LeerWerkPlein begeleidt jongeren met een lichte verstandelijke beperking bij het vergroten van hun vaardigheden, competenties en eigenwaarde. Het LeerWerkPlein biedt opvang, dagbesteding, arbeidstraining en jobcoaching.

Het gebouw

Op het bedrijventerrein Amstelwijck-West bevindt zich de werkplaats. Hier worden verschillende vormen van dagbesteding, arbeidstraining en arbeidstoeleiding geboden. 

Het gebouw heeft een kantoorruimte, een overlegruimte, een kantine met keuken en een werkplaats. Op de bovenverdieping worden ook diverse werkzaamheden uitgevoerd. 

Er wordt vanuit het LeerWerkPlein ook werk en training geboden op locatie.

Wat leer je bij ons?

De sfeer bij ons is altijd goed en je hebt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen op je eigen tempo. 

De volgende onderwerpen staan bij ons centraal:

  • weten waar je goed in bent
  • beter worden in wat je al kan
  • gewenst gedrag aanleren
  • versterken van je eigenwaarde
  • vergroten van vaardigheden. 

Omgeving

Het bedrijf is gelegen op het bedrijventerrein in Dordrecht. Er zijn veel groenvoorzieningen in de buurt. Zo vind je er onder andere het Sterrenburgpark waar je heerlijk kunt wandelen. Naast het park is het winkelcentrum te vinden. Hier vind je supermarkten, winkels en cafetaria’s. 

Het centrum en het station van Dordrecht zijn ongeveer 20 minuten fietsen. Met het ov ben je er binnen een half uur.

Verder is het prachtige Nationaal Park De Biesbosch te vinden aan de rand van de woonwijk. Dit gebied is ook zeer geschikt voor wandelingen!

Voor wie?

Het LeerWerkPlein is voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking en eventuele bijkomende problematiek. Jongeren vanaf 16 jaar kunnen bij ons terecht voor dagbesteding, arbeidstraining en jobcoaching.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op