Begeleid (zelfstandig) wonen in Nijkerk | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Callenbachstraat 13,
3862 AH Nijkerk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid (zelfstandig) wonen in Nijkerk
Callenbachstraat 13

Wonen

Altijd al willen wonen in een villa met een prachtig uitzicht op het park? Je hebt een eigen slaapkamer met badkamer helemaal voor jou alleen. Of ben je al toe aan een appartement met een eigen keuken? Het is in ieder geval altijd gezellig in huis. In de gezamenlijke woonkamer speel je regelmatig spelletjes met je huisgenoten of drink je een lekker kopje koffie. In de keuken worden de lekkerste gerechten gemaakt.

In het kort

Aan de Callenbachstraat 13 wonen negen volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur en een positieve sfeer. Ook is er veel ruimte voor de eigen wensen van elke bewoner. De bewoners doen regelmatig mee aan groepsactiviteiten. Daarnaast krijgen ze individuele begeleiding. Overdag gaan ze naar dagbesteding of naar hun werk.

Wonen in een villa

De woning is een ruime, lichte villa. Er is een grote gezamenlijke huiskamer met keuken. Ook heeft de villa een eigen tuin. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer met badkamer en toilet. Daarnaast is er op de begane grond een appartement voor een bewoner die zelfstandiger woont. Ook zijn er twee appartementen naast de villa gevestigd. De appartementen hebben een eigen keuken, een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer. 

Omgeving

De villa is gevestigd in een nieuwe, rustige woonwijk in Nijkerk. Vanuit de villa kijk je uit op het prachtige park van Nijkerk. In de woonwijk wonen mensen met en mensen zonder een verstandelijke beperking als buren naast elkaar.

Dichtbij bevindt zich het centrum van de woonwijk. Hier zijn onder andere diverse winkels en cafetaria’s te vinden. Het centrum van Nijkerk is ongeveer 10 minuten fietsen. Hier vind je ook verschillende voorzieningen zoals winkels, restaurants en cafetaria’s. Daarnaast zijn er verschillende dagbestedingen en werkgelegenheden in de buurt.

Het station van Nijkerk ligt aan de rand van het centrum en is ook goed te bereiken op de fiets. De treinen gaan richting Zwolle en Utrecht Centraal.

Voor wie? 

De villa is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek. Je kunt vanuit de groepswoning doorstromen naar een appartement.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op