Begeleid (zelfstandig) wonen in Julianadorp | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Cederhout 20-21-22-23-24-25,
1787 RC Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen op woonzorgpark Noorderhaven
Cederhout 20 t/m 25

Wonen

Na een lekker kopje koffie in de ochtend, is het tijd voor dagbesteding. Vandaag ga je creatief aan de slag. Je werkt aan een grote tafel met anderen. Op de achtergrond hoor je leuke muziek. Na de dagbesteding maak je nog een korte wandeling door het woonzorgpark. Eenmaal thuis, staat het eten al op tafel. Aanschuiven maar!

In het kort

Cederhout 20 t/m 25 is een woonvoorziening voor jongeren en ouderen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur, veiligheid en sfeer. Ook staan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners centraal. Er wordt onder andere gewerkt met de methode Triple-C en het ondersteuningsprogramma Perspectief.

Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding aan huis of op een externe locatie. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten gedaan met de groep.

Woning

De woningen hebben een gezamenlijke woonkamer met keuken. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer. De badkamers worden gedeeld.

Cederhout 24 heeft aanleunappartementen voor jongeren met een verstandelijke beperking. De appartementen hebben een eigen woonkamer, slaapkamer en badkamer.

In de woning is internetaansluiting aanwezig. Ook beschikken de woningen over een televisie en computer. 

Omgeving

De woning is te vinden op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie waar je vele andere woningen van ’s Heeren Loo vindt. Op het park zijn onder andere een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

In de gemeente Den Helder heeft ’s Heeren Loo verschillende dagbestedingslocaties. Eén daarvan is De Boterbloem, een textielwerkplaats waar de cliënten onder andere kunnen helpen in de winkel. Daarnaast zijn er genoeg andere mogelijkheden!

De omgeving heeft uitstekende voorzieningen wat betreft openbaar vervoer. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder, waar je onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven vindt.

Voor wie?

De woningen aan Cederhout 20 t/m 25 zijn bestemd voor jongeren en ouderen met een verstandelijke beperking. De leeftijd en de hulpvragen van de bewoners varieert.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op