Begeleid wonen in Julianadorp | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Cederhout 30-31-32-33-34,
1787 RC Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Julianadorp
Cederhout 30 t/m 34

Wonen

Het weekend is in zicht. Dit weekend staan er leuke activiteiten op de planning, waaronder een bezoekje aan het dolfinarium! Het is lang geleden dat je hier bent geweest, je kijkt er erg naar uit. Daarnaast komen een aantal familieleden langs voor een kopje koffie. Genoeg te doen dus!

In het kort

Cederhout 30 t/m 34 is een woonvoorziening voor jongeren en ouderen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur, veiligheid en sfeer. Ook staan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners centraal. Er wordt onder andere gewerkt met de methode Triple-C, het ondersteuningsprogramma Perspectief en CompetentieGericht Werken (CGW).

Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding aan huis of op een externe locatie. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten gedaan met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer. Een aantal bewoners hebben een eigen badkamer. Verder zijn er gezamenlijke badkamers aanwezig.

In de woning is internetaansluiting aanwezig. Ook beschikken de woningen over een televisie en computer. 

Omgeving

De woning is te vinden op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie waar je vele andere woningen van ’s Heeren Loo vindt. Op het park zijn onder andere een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

In de gemeente Den Helder heeft ’s Heeren Loo verschillende dagbestedingslocaties. Eén daarvan is De Boterbloem, een textielwerkplaats waar de cliënten onder andere kunnen helpen in de winkel. Daarnaast zijn er genoeg andere mogelijkheden!

De omgeving heeft uitstekende voorzieningen wat betreft openbaar vervoer. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder, waar je onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven vindt.

Voor wie?

De woningen zijn bestemd voor jongeren en ouderen met een verstandelijke beperking. De hulpvragen liggen uiteen. Een aantal bewoners hebben een ernstige meervoudige beperking. Ook komt moeilijk verstaanbaar gedrag voor.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op